Prodej rodinného domu, Znojmo, Kotkova, 119 m2 (ID: 1864185)

Kotkova, Znojmo

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k domu

Hledáte vícegenerační bydlení nebo investiční příležitost?

Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami v atraktivní lokalitě nedaleko centra Znojma. Tento dům je ideální volbou pro vícegenerační bydlení nebo jako investiční příležitost s možností pronájmu jednotlivých bytů.

Dům, postavený v roce 2012, je ve vynikajícím stavu a disponuje dvěma podlažími, každé o velikosti 2+kk. Na 1. podlaží tedy v přízemí se nachází byt o ploše 54 m2, který se může pochlubit prostornou kuchyní s obývacím koutem, komfortní ložnicí, menší technickou místností a koupelnou s prostornou sprchou a toaletou.

Druhé podlaží, tedy 1. patro o ploše 65 m2 nabízí obdobnou dispozici s tím rozdílem, že koupelna je vybavena vanou a toaletou. Z obývacího pokoje je možné vyjít na terasu, pro kterou je již připravené francouzské okno, což představuje skvělou příležitost pro další rozšíření prostoru.

Obě bytové jednotky jsou vybaveny podlahovým topením, které v zimních měsících poskytují teplo a v letních měsících příjemné ochlazení. Díky modernímu tepelnému čerpadlu jsou náklady na bydlení velmi nízké. Dům je napojen na vodovodní síť a veřejnou kanalizaci.

Lokalita domu je ideální pro rodinný život, s veškerou občanskou vybaveností v blízkém dosahu. V okolí naleznete širokou nabídku obchodů, restaurací, kaváren a dalších služeb. Díky centrální poloze je zde také výborná dostupnost veřejné dopravy a blízkost škol, školek a zdravotnických zařízení.

Pokud hledáte komfortní bydlení pro dvě rodiny nebo chcete investovat do nemovitosti s vysokým potenciálem, tento dům v Znojmě je tou správnou volbou. Nechte se okouzlit moderním bydlením v srdci jižní Moravy a objevte všechny výhody, které tento dům nabízí.

Pro více informací či domluvení osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.
Váš realitní parťák ve světě nemovitostí

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Kotkova, Znojmo
ID
00135
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
119 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
84 m2
Plocha nemovitosti
84 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXAMO

Pražská 1599/19, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Ladislav Vanžura

Ladislav Vanžura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Znojmu?

Podobné nemovitosti