Prodej pozemku pro bydlení, Karlovy Vary, Ke Golfu, 1038 m2 (ID: 1863995)

Ke Golfu, Karlovy Vary - Olšová Vrata

2 906 400 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 851 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Exkluzivní partneři v Karlových Varech

Informace k pozemku

V návaznosti na dokončenou a vyprodanou I. a II. etapu projektu „U Pilského lesa“ v K. Varech-Olšových Vratech probíhá prodej dalších stavebních parcel v etapě III. Klidná a malebná přírodní lokalita v sousedství CHKO Slavkovský les je koncipována jako pokračování existující obytné zástavby v ul.Ke Golfu.

Parcely jsou určeny pro výstavbu RD městského nebo příměstského typu (BI) s akcentem na zachování zeleně. Celková zastavitelnost činí 40 % (z toho 20% nadzemní objekty a 20% zpevněné cesty a plochy), min. předepsané ozelenění pozemku je 60 %. Podmíněně přípustné je rovněž např. zařízení ubytovacích služeb. Maxim. podlažnost objektů činí 2x NP plus podkroví.Kompletní nženýrské sítě pro všechny tři etapy projektu byly dokončeny v r. 2022

V nabídce jsou ještě parcely o velikosti 1038 m2 – 2644 m2. Pozemky jsou rovinaté nebo mírně svažité, zhruba obdélníkového tvaru, s hlavní osou orientovanou ve směru JV/SZ s výhledem do okolní krajiny.

K datu 29.3.2024 jsou v etapě III volné ještě tyto parcely: 32, 33, 34, 39, 40, 45, 46, 47, 48 a 49. Součástí parcel 32, 45, 46, 47, 48 a 49 jsou dle ÚP také nezastavitelné plochy využitelné jako zahrady.

Aktuálně probíhá v lokalitě výstavba nových rodinných domů, z nichž část je dokončena a zabydlena, část staveb je ve výstavbě nebo v přípravě.

Právní služby spojené s pořízením pozemku zajišťuje renomovaná advokátní kancelář a jsou pro kupující zdarma. Všechny informace k postupu při nákupu pozemků Vám rádi sdělíme v naší RK.

Olšová Vrata, která patří k historicky nejstarším částem K.Varů jsou v posledních letech stále oblíbenější rezidenční lokalitou. Přibývá nových obyvatel ve všech věkových kategoriích, ale nejvíce mladých rodin s dětmi, které hledají klid a čisté přírodní prostředí; dobře zde funguje komunitní život s různými kulturními, sportovními i veřejně prospěšnými akcemi (více o nich včetně fotografií na http://www.olsovavrata.cz/).

„Olšovky“ jsou obklopeny čistou přírodou CHKO a přitom dostupnost do centra lázní pouhých 10 minut jízdy autem či autobusem MHD. V centru Olšových Vrat je nový obchod s potravinami, garni-penzion, mateřská školka, MHD, tenisové kurty a dětské hřiště. V sousední Kolové je pro žáky 1. stupně k dispozici základní škola rodinného typu pro děti z okolních obcí. Blízký golfový areál slouží nejen golfistům, ale také příznivcům běžkařské bílé stopy. Lokalitu protíná také několik hojně využívaných cyklotras.

Příjemné bydlení pro život mezi městem a přírodou, blízko lázeňského města a s rychlým napojením na výpadovku K.Vary - Praha. Výhodou je také blízkost Krušných hor a sportovních areálů Boží Dar, Klínovec a Oberwiesenthal.

Po dokončení dálnice D6 (2024 - 2027) lze v Karlových Varech očekávat výrazné zvýšení cen stavebních pozemků podobně, jako k němu dochází i v dalších městech ČR v okolí nových úseků dálniční sítě.

Parametry pozemku

Cena
2 906 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Ke Golfu, Karlovy Vary - Olšová Vrata
ID
P 207
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1038 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Eva Sekulová

Ing. Eva Sekulová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti