Prodej pozemku pro bydlení, Karlovy Vary, Žižkova, 3459 m2 (ID: 1846947)

Žižkova, Karlovy Vary

4 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 964 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Karlových Varech

Informace k pozemku

Prodej pozemku k bydlení, 3459 m², Karlovy Vary, ul. Žižkova

Rozlehlý pozemek k bydlení, o rozměrech 3459 m2, se nachází na okraji Karlových Varů, v tiché lokalitě čtvrti Stará Role.

Tato parcela je situována na konci Žižkovy ulice, směrem k městské kompostárně. Jedná se o travnatý pozemek s několika náletovými dřevinami. Celá plocha pozemku je v katastru nemovitostí označena jako orná půda. V souladu s územním plánem je vyhrazena pro zastavění a byla vypracována a schválena studie, která poskytuje podklady pro případnou budoucí výstavbu (viz sekce Územní plán a Územní studie).

I když se jedná cenově o velmi velmi zajímavou nemovitost, způsob výstavby a vyhotovení inženýrských sítí je spíše vhodné pro menší developerský projekt, než pro soukromou výstavbu.

Parametry pozemku

Cena
4 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 4. 2024
Adresa
Žižkova, Karlovy Vary
ID
865613
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
3459 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Boris Musil

Boris Musil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti