Prodej rodinného domu, Vanovice, 85 m2 (ID: 1862928)

Vanovice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Vanovicích

Informace k domu

Chcete dům v klidné lokalitě a přitom mít v dosahu občanskou vybavenost?

Potřebujete prostor pro rodinu?

Jste dva a potřebujete občas uložit návštěvy?

Chcete dům s minimální spotřebou energie?

Nepotřebujete dům okamžitě?

Řešení je nasnadě.
Dům Vám bude postaven. Všechny podrobnosti, půdorysy a dokumenty máte k dispozici na našich stránkách. Máte jedinečnou příležitost koupit si rodinný dům, dřevostavbu s výbornou tepelnou izolací a dispozicí 3+kk. Záruka na konstrukci domu je 30 let! Absolutně klidná ulice, kudy projíždí převážně pouze místní a přitom kousek cesty z Boskovic dělá z adresy lokalitu snů.

Bungalov se zastavěnou plochou cca 97 m2 nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva další pokoje, koupelnu a samostatné WC. Dům Vás ohromí precizním zpracováním a množstvím míst nachystaných pro umístění vestavných skříní. Prohlédnout si jej můžete nejen se mnou osobně, ale i virtuálně.

Vytápění zajištuje elektrické podlahové topení v celém domě a je provedena příprava zapojení krbových kamen, díky čemuž má dům velmi nízké náklady na provoz i při dnešních vysokých cenách energií. Měrná potřeba tepla
na vytápění je 90 kWh/(m2*rok), což by řadilo budovu do energetické třídy B (velmi úsporná), ale protože elektrické podlahové vytápění v této chvíli má příkon pouze ze sítě, PENB uvádí třídu F. Toto se změní v okamžiku, kdy si kupující nechá namontovat fotovoltaiku, na kterou je provedena příprava. Nyní FV instalována není, protože na rozdíl od kupujícího stavebník dotaci nemůže získat.

Parkovat se dá přímo před domem v předzahrádce na zatravňovací dlažbě. Z obývacího pokoje je francouzským oknem vstup na terasu. Terasu do zahrady ocení nejen milovníci grilování nebo posezení u sklenky vína.

Zahradu, díky poloze skvělou oázu klidu, pak využijí i pěstitelé různých dobrot. Zahrada je samozřejmě i rájem pro děti, které zde mohou bezpečně a nerušeně řádit. Pozemek má výměru asi 780 m2 s uliční šíří cca 13,50 m.

A teď pecka! Dům má vstup na zahradu přímo z ulice a i z opačné strany - pokud budete mít zájem o větší zahradu a koupíte od stejného prodávajícího navazující pozemek, o kterém se do budoucna uvažuje jako o stavebním. Budete chtít budovat na zahradě bazén, altán, odvézt větve, přivézt těžké květináče,... Žádný problém, vjezd na zahradu vyřešen.

Strukturovaný popis technického stavu a provedení jednotlivých prvků RD:

Svislé nosné konstrukce: dřevo
Vnitřní úprava stěn: nátěr fermacelového obkladu
Vnější úprava stěn: silikátová omítka
Vnitřní keramické obklady: v koupelně a WC
Stropy: dřevěné polospalné
Povrch stropů: nátěr sádrokartonového obkladu
Dveře vnitřní: vnitřní dřevěné plné a částečně prosklené osazené v obložkových zárubních,
Dveře vstupní: plastové
Okna: plastová, trojsklo
Podlahy: keramická dlažba, lamino
Vytápění: ústřední vytápění – elektrické podlahové
Elektroinstalace: 230 V
Rozvod vody: studená a..

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Vanovice
ID
N/RSBS/20432/24
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
780 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REAL SPEKTRUM BOSKOVICE

Masarykovo náměstí 12/11, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Jan Hroch

Ing. Jan Hroch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vanovicích?

Podobné nemovitosti