Pronájem bytu 1+1, Liberec, Broumovská, 42 m2

Broumovská, Liberec - Liberec VI-Rochlice

11 200 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 2.800 Kč + elektřina na sebe)

Exkluzivní partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi hezký světlý byt 1+1 (s lodžií v mezipatře), 42 m² v 5. NP panelového domu, který se nachází v blízkosti centra Liberce - Rochlice, na okraji sídliště Broumovská, ulice Broumovská.

Byt je slunný, kompletně zařízený, jen se nastěhovat. Skládá se z kuchyně s jídelním stolem, s kombinovanou lednicí, sklokeramickou varnou deskou a el. troubou, ložnice s postelí, komodou a šatní skříní, dále chodby se skříní a koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V obytných místnostech je laminátová plovoucí podlaha a v koupelně je dlažba. Okna jsou nová plastová se žaluziemi. K bytu náleží sklepní kóje.

Panelový dům je po celkové revitalizaci s novým výtahem. V místě je veškerá občanská vybavenost např. zastávka MHD, supermarket, dětské hřiště, mateřská a základní škola apod..

Byt je vhodný pro max 2 osoby, nekuřáky bez domácích mazlíčků. Nájemné 11.500 Kč, zálohy na služby a energie - 2.800 Kč (teplo, SV a TV, spol.elektřina, výtah, úklid), elektřinu si nájemce přepíše na sebe. Vratná kauce je 15.000 Kč, provize RK je 11.000 Kč.

Byt je volný od 1.6.2024.

Parametry bytu

Cena
11 200 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 2.800 Kč + elektřina na sebe
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Broumovská, Liberec - Liberec VI-Rochlice
ID
NAJ 371
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Magdaléna Veselá

Magdaléna Veselá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti