Prodej rodinného domu, Husinec, Komenského, 77 m2

Komenského, Husinec

3 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 585 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Husinci

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji okouzlující domek ve městě Husinec, který se nachází v okrese Prachatice, asi 4,5 km vzdálen od Prachatic, 18 km od Vimperka a 17 km od Volyně, do Písku je to cca 39 km.

Nabízený dům stojí na břehu řeky Blanice. Vhodný je pro ty z Vás, kteří hledají pohodlné bydlení nebo rekreaci v Jižních Čechách. Nebude-li Vám vadit, že dům nemá zahradu ani uzavřený dvorek. Vše Vám však vynahradí okouzlující atmosféra u řeky Blanice.

Při vstupu do domu je zádveří, ze kterého je přístupná přízemní, obytná kuchyně. Dále je zde technická místnost s kotlem na TP. Koupelna je s vanou a toaletou dohromady. Do obytného podkroví vedou romantické, bílé schody. V podkroví jsou dvě místnosti. Menší nyní slouží jako ložnice a větší s otevřenou galerií je nyní využívána jako obývací pokoj.

K domu nenáleží zahrada, před domem je však skutečně romantické posezení s pěkným pohledem na Blanici. Dům stojí ve slepé ulici, kolem domu tedy prochází a projíždí jen majitelé sousedních domů. Jedna se sousedních staveb je místní pizzerie, kde si pochutnáte nejen na dobré pizze, ale i chutných českých hotovkách. Město si žije poklidným tempem. Pravidelně se zde konají různé kulturní a společenské akce.

Součástí inzerátu jsou 2D a 3D půdorysy s výměrami jednotlivých místností a video, některé realitní servery však jeho zveřejnění nepodporují, rádi Vám ho zašleme na vyžádání.

Parametry domu

Cena
3 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Komenského, Husinec
ID
J10015
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
65 m2
Podlahová plocha
77 m2
Plocha nemovitosti
65 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
292 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Vazač

Petr Vazač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Husinci (okr. Prachatice)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti