Prodej chaty, Postupice, 86 m2 (ID: 1861214)

Postupice

3 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 203 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Postupicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi dispozičně výborně řešenou chatu, která je celoročně bez problémů obyvatelná a vhodná i k trvalému bydlení. Chata je o výměře podlahové plochy 86 m2, a sestává z přízemí (43 m2), 1. patra (43 m2) a z půdy. V každém patře je samostatné WC, v přízemí je sprchový kout. V r. 2022 byl vyvložkovaný komín, jsou zde pěkná, nová krbová kamna. Je zde vlastní studna - vrt hluboký cca 22 m. Elektřina je dvou a tří fázová. Ohřev teplé vody je řešen bojlerem o objemu 80 l. Střecha je kvalitní plechová, ve velmi dobrém stavu. Na zahradě je solární sprcha a gril s posezením, foliovník pro pěstování např. rajčat, kůlna na nářadí. Jsou zde vzrostlé rododendrony, stromy - 3 jabloně, 2 meruňky a 1 švestka; dále jsou zde keříky malin a ostružin. Příjezdová cesta je obecní, možnost parkování před chatou. Měsíční záloha za elektřinu činí 600 Kč a majitelům zatím vždy vraceli přeplatky na zálohách. Chata zůstává převážně vybavena, včetně pračky a myčky na nádobí a horkovzdušné trouby. Velkým benefitem umístění chaty je možnost koupání v rybníku, od chaty chůzí do 5 min., a potraviny jednota Coop jen do 2 km. Vynikající dopravní dostupnost lokality - Benešov jen 10 km, Vlašim 10 km, vlaková zastávka Benešov - městečko a Lhota - Veselka do pouhých 15 min. chůzí. Lhota Veselka je malá vesnice, část obce Postupice v okrese Benešov ve Středočeském kraji.
Možnost financování hypotečním úvěrem, který Vám zařídíme ZDARMA a bez zbytečných poplatků, nyní sazba od 4,79%. Vyberete si banku, která se Vám líbí, a my Vám vše zařídíme.

Parametry domu

Cena
3 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Postupice
ID
127
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
86 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
86 m2
Plocha nemovitosti
409 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Alena Quast

Bc. Alena Quast

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Postupicích?

Podobné nemovitosti