Pronájem bytu 2+1, Zlín - Malenovice, Mlýnská, 54 m2

Mlýnská, Zlín, Malenovice

17 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně záloh na energie ( 3880,- měsíčně ))

Exkluzivní partneři v Zlíně

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení nabízíme pronájem zařízeného bytu 2+1 v Malenovicích. Velmi hezký byt je po celkové rekonstrukci a plně vybavený. Kuchyně je zařízena kuchyňskou linkou, varnou deskou, vestavěnou elektrickou troubou, digestoří a lednicí. Prostorný obývací pokoj je vybaven sedací soupravou, obývacím nábytkem, jídelním stolem, jídelními židlemi a menším barovým pultem s barovými židlemi. Z obývacího pokoje je přístup na balkon. V ložnici je vestavěná šatní skříň, jinak bude ložnice bez zařízení. V koupelně je sprchový box, umyvadlo se skříňkou, otopný žebřík a pračka. Toaleta je samostatná s umyvadlem. Světlá a vzdušná chodba je vybavena vestavěnou skříní a odkládacím věšákem. K bytu náleží sklep.
Majitel preferuje spořádané nájemníky k dlouhodobému pronájmu, maximální obsazenost bytu jsou dvě dospělé osoby. Nájemné je uvedeno včetně záloh na energie a služby. Dále bude hrazena kauce ve výši jednoho nájmu a provize RK. Byt je k dispozici od června 2024.
V případě zájmu rádi poskytneme podrobnější informace a dohodneme osobní prohlídku.

Parametry bytu

Cena
17 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně záloh na energie ( 3880,- měsíčně )
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Mlýnská, Zlín, Malenovice
ID
21670
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Patro
3. z 12
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Ing. Radek Schneider

Ing. Radek Schneider

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti