Prodej chaty, Pyšely, Čtyřkolská, 45 m2

Čtyřkolská, Pyšely

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Pyšelích

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem zděné chaty s prosklenou verandou a rozsáhlým pozemkem o velikosti 2181 m2. Tato nemovitost se nachází v malebném městě Pyšely, které je součástí okresu Praha-východ. Chata, postavená v 60. letech, si zachovala svůj původní kouzlo a atmosféru, avšak prošla několika menšími opravami, které zvyšují její komfort.

Pozemek, na kterém se chata nachází, je stavební, což otevírá dveře k realizaci Vašeho vysněného domova. Ať už si přejete rekonstruovat stávající objekt nebo postavit úplně nový dům, tato lokalita nabízí ideální podmínky pro obě možnosti. Chata je umístěna v původní bytové zástavbě, která je synonymem pro klidné a přátelské prostředí, jež je ideální pro rodinný život nebo odpočinkové útočiště.

Pyšely se mohou pochlubit vynikající občanskou vybaveností. V dosahu naleznete školy, školky, obchody, restaurace, hřiště a lékařské služby, což zajišťuje vysoký standard života. Díky výborné dopravní dostupnosti je možné se do centra Prahy nebo do města Benešov dostat za pouhých 15 minut, což představuje významnou výhodu pro ty, kdo cestují do práce či za kulturou.

Lokalita je také rájem pro milovníky přírody a turistiky. Pyšely leží v Ladově kraji, oblasti známé svou nádhernou přírodou a bohatými možnostmi pro pěší turistiku, cykloturistiku a další venkovní aktivity. Ať už hledáte klidné místo pro relaxaci nebo aktivní odpočinek v přírodě, Pyšely Vám nabídnou to nejlepší z obou světů.

K dispozici je obecní vodovod a kanalizace, což je zásadní pro jakoukoliv budoucí výstavbu nebo rekonstrukci, a zjednodušuje tak případné administrativní a stavební procesy.

Shrnutí výhod:
Velký stavební pozemek (2181 m) s možností výstavby nebo rekonstrukce
Původní zděná chata s prosklenou verandou
Klidné a přátelské prostředí s bohatou občanskou vybaveností
Rychlá dostupnost do Prahy a Benešova
Nádherná příroda a turistické možnosti v okolí
Připojení na obecní infrastrukturu
Tato nabídka je ideální volbou pro ty, kteří hledají místo, kde mohou spojit klidné bydlení v přírodě s rychlým přístupem k městským službám a vybavenosti. Pokud Vás tato exkluzivní nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 3. 2024
Adresa
Čtyřkolská, Pyšely
ID
94
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
45 m2
Plocha nemovitosti
2181 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Irena  Trojanová

Irena Trojanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Pyšelích?

Podobné nemovitosti