Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, Hradec Králové - Plotiště nad Labem, Náchodská, 2273 m2

Náchodská, Hradec Králové, Plotiště nad Labem

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info u realitního specialisty)

Exkluzivní partneři v Hradci Králové

Informace k pozemku

Přinášíme výjimečnou příležitost pro podniky a živnostníky hledající flexibilní skladovací řešení na okraji Hradce Králové, v lokalitě Plotiště. Nabízíme k pronájmu venkovní nekryté skladovací plochy v areálu bývalého ČKD s možností jednání o využití přilehlé nezateplené haly pro další skladovací nebo výrobní potřeby.

Co nabízíme:
Venkovní skladovací plochy pro různorodé využití.
Možnost využití nezateplené haly pro skladování nebo lehké výrobní činnosti.
Kancelářské prostory a sociální zařízení v moderně konstruované patrové budově ze stavebních buněk, nabízející pohodlné pracovní prostředí.
Flexibilita v nájemních podmínkách podle požadavků a finančních možností nájemce.
Tato nabídka je ideální pro firmy a podnikatele hledající flexibilní a cenově dostupné řešení pro své skladovací a kancelářské potřeby. Areál se nachází v strategické lokalitě na okraji Hradce Králové, s vynikajícím přístupem pro logistiku a distribuci.

Zajistěte si prostor pro svůj podnik nyní a využijte možnost přizpůsobit pronájem vašim specifickým potřebám. Pro více informací a domluvení prohlídky nás kontaktujte.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Info u realitního specialisty
Aktualizováno
16. 3. 2024
Adresa
Náchodská, Hradec Králové, Plotiště nad Labem
ID
56962
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2273 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pozemků pro komerční výstavbu v Hradci Králové?