Prodej rodinného domu, Dobřív, 220 m2

Dobřív

5 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 499 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dobřívu

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Dovolte mi představit Vám prostorný rodinný dům v obci Dobřív, v okrese Rokycany, který je právě k prodeji. Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorný a rekonstruovaný dům v klidné lokalitě.
Dům má dispozici 3+1 a rozkládá se na dvou nadzemních podlažích. Je částečně podsklepený a nabízí spoustu prostoru pro vaše potřeby. Velká rekonstrukce přinesla nové rozvody elektřiny, vody a odpadu, stejně jako nová plastová okna, nově natřenou fasádu a zhotovení vnitřních stěn. Není však položena podlahová krytina, a chybí zde sanita a kuchyňská linka, což zanechává možnost novému majiteli upravit dům dle svých představ. Můžete se rozhodnout dokončit práce sami nebo s pomocí specializované firmy, kterou vám zajistíme. Na tyto práce a materiál odhadujeme částku 500.000,- Kč.
Nabízí se také možnost čerpat v programu - Oprav dům po babičce až 1.000.000,- Kč.
Dům je vybaven novým a nepoužitým kotlem s podavačem na tuhá paliva. Pro ohřev vody je zde velký bojler. Voda je zavedena z veřejného vodovodu a odpad sveden do veřejné kanalizace. Plyn není zaveden do domu, ale vede v komunikaci. Celková výměra domu včetně půdy a sklepa je více než 200 m2.
Součástí nemovitosti je zahrada o rozloze 890 m2 a vjezd na zahradu bude z veřejné komunikace. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost a dobré dopravní spojení. Dům je vzdálen 30 minut od Plzně, 10 minut od Rokycan a Praha je vzdálena přibližně hodinu cesty.
Nabízí se také zajímavá možnost přestavby půdy v druhém nadzemním podlaží. Lze vytvořit dvě samostatné bytové jednotky, jedna s dispozicí 2+1 v prvním patře a druhá s dispozicí 2+kk ve druhém patře. Alternativně je možné provést přestavbu na dvě místnosti, čímž by se změnila dispozice domu na 5+1.
Tento prostorný rodinný dům nabízí mnoho možností a prostoru pro vaši kreativitu a pohodlný život ve venkovském prostředí.
Nemovitost není zatížena žádnými vadami a energetický štítek bude vyhotoven.
Pokud máte zájem o více informací nebo prohlídku, neváhejte se na mě obrátit, ráda Vás zde provedu a zodpovím všechny vaše dotazy.

Dům se nyní nachází na pozemku velikosti 3124 m2 a probíhá dělení tohoto pozemku. Nabízí se možnost koupit nemovitost jako investici, celek za zvýhodněnou cenu. V takovém případě mohu zajistit stavební materiál na hrubou stavbu za bezkonkurenční cenu i spolupracující stavební firmu na výstavbu.

Parametry domu

Cena
5 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Dobřív
ID
0003-NP04362
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
890 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Francouzská třída 2022/15, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Petra Palušná

Petra Palušná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobřívu?

Podobné nemovitosti