Prodej chalupy, Manětín, 79 m2

Manětín

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Manětíně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Dnešní nabídka v sobě skýtá mnoho výhod v podobě možnosti využití. Tento rodinný dům je vhodný nejen k trvalému bydlení, ale také vhodný na chalupu, případně i k investičním záměrům.
Dům byl před několika lety zrekonstruován, a proto je možné nemovitost obratem využívat.
Jeho umístění a zasazení do svahu, nabízí rozmanitost, výhled na potůček, klidné místo, a přesto mít centrum obce jen pár minut chůzí.
Samotný dům Vám nabídne v přízemí obývací pokoj s krbovými kamny, které mají výměník s rozvodem do celého domu, předsíň, koupelnu s WC a kuchyni. V horní části domu najdeme dva pokoje a chodbu. Na zahradě je zastřešené posezení s krbem, kůlna a další přístřešek na dřevo. U domu je malý přístavek sloužící jako sklad, dílna. Terasovitá zahrada nabízí zajímavé uspořádání a řešení celé zahrady. Vstup k domu je možné jak z horní části nebo ze spodní části, kde i snadno zaparkujete.
S ohledem na lokalitu, město s kompletní občanskou vybaveností, možnost využití, doporučuji si domluvit prohlídku, kde si řekneme víc a nemovitost poznáte na vlastní kůži.

Parametry domu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Manětín
ID
22259
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
76 m2
Podlahová plocha
79 m2
Plocha nemovitosti
331 m2
Plocha zahrady
255 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Neupravená
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Řeřicha

Petr Řeřicha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Manětíně?

Podobné nemovitosti