Prodej vícegeneračního domu, Valeč, Náměstí, 450 m2

Náměstí, Valeč

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Valči

Informace k domu

Přijďte se podívat. Mám tu pro vás jedinečnou příležitost - k prodeji nabízím nevšední cihlový dům, který prošel celkovou rekonstrukcí a nachází se přímo v srdci historické části obce Valeč.

Představuji vám čtyřpatrovou nemovitost s podsklepením, vybavenou výtahem a s malým dvorkem na zadní části. Dům nabízí širokou škálu možností využití – ať už máte na mysli komerční prostory, pronájem nebo bydlení pro více generací.

V přízemí objektu se rozkládá velkorysá kancelář s veškerým sociálním vybavením a plně funkční komunitní centrum, které je jako dělané pro provozování restaurace.

První patro bylo upraveno pro potřeby dětské skupiny a rukodělných dílen, a to včetně oddělených sociálních zařízení pro obě tyto aktivity. Tyto prostory lze s malou úpravou přetvořit na dva nezávislé byty.

Podkroví pak zdobí otevřený a vzdušný byt v podkrovním stylu, který poskytuje exkluzivní bydlení.

Překvapením je originálně pojatý sklep s čarodějným sklípkem.

Celý dům prošel důkladnou rekonstrukcí – od nových elektroinstalací, vodovodů, odpadů, podlah, omítek, štuků, topného systému, oken, interiérových dveří až po zbrusu nové koupelny a WC. Střecha je izolována minerální vatou a vytápění zajišťuje moderní uhlíkový kotel, s využitím nákladního výtahu pro snadnější obsluhu.

K domu náleží tři parkovací místa přímo před ním a v okolí je k dispozici další parkování.

Valeč je místem s bohatou historií a kulturohistorickým dědictvím, včetně dvou nádherně zrestaurovaných kostelů, venkovního divadla, zámku a parku s díly Matyáše Brauna.

Tato obec a její okolí představují místo s nejvyšší koncentrací historických památek v České republice, což dělá z Valeče lákavou destinaci pro turistiku a ubytování. Navíc, Karlovy Vary jsou vzdáleny jen 20 minut jízdy autem.

Pokud jste investorem hledajícím nemovitost s obrovským potenciálem a neopakovatelným půvabem, právě jste našli to pravé. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaše dotazy!

Tato nemovitost je ideální volbou pro investory hledající prostor s vysokým potenciálem a unikátním charakterem. Pro další informace a prohlídky, neváhejte kontaktovat naši kancelář.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Náměstí, Valeč
ID
2807
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
287 m2
Plocha nemovitosti
287 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK PRINC

RK PRINC

Hanusova 353/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Valči (okr. Karlovy Vary)?

Podobné nemovitosti