Prodej chalupy, Strašice, 150 m2

Strašice

2 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Strašicích

Informace k domu

V zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi chalupu v malebné obci Strašice. Dům prošel v roce 2022 částečnou rekonstrukcí. Zastavěná plocha, nádvoří a zahrádka má rozlohu 746m2. Hlavní budova, nabízí 250 m2 podlahové plochy. Dům je napojen na obecní vodovod, a má nové elektrické rozvody. Je možné částečně využít půdní prostor pro dostavění podkrovního pokoje. Dům je částěčně podsklepen. V přízemí se nachází obývací pokoj, ložnice, koupelna, wc, úložná komora a samostatná kuchyň s kamny na tuhá paliva, která vytápí celý obytný prostor domu. K nemovitosti náleží dvě vedlejší stavby, bývalý seník a chlév. Zahradu zdobí několik ovocných stromů, vinná réva a vzrostlé tůje.
Malebná obec Strašice se nachází v části šumavského podhůří na ciklistické stesce. Ve vzdálenosti 20-30 km jsou významná města Strakonice, Vimperk, Horažďovice, Sušice a Kašperské Hory. Je to dosud turisticky nedotčený a neprávem zapomenutý kout České republiky. Zalesněné, zajímavě kopcovité okolí je protkáno úzkými málo frekventovanými silnicemi, ideálně stvořenými pro náročnější cykloturistiku. V zimě lze využít menší lyžařský areál Horní Kouty který je vzdálený pouze 4km. Pro bližší informace, prosím kontaktujte makléře. Rádi vás nemovitostí provedeme a případně zajistíme také výhodné financování.

Parametry domu

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Strašice
ID
52597
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
172 m2
Plocha nemovitosti
746 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Autobus
Voda
Místní zdroj
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mgr. Karolína Pospíšilová

Mgr. Karolína Pospíšilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Strašicích (okr. Strakonice)?

Podobné nemovitosti