Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, Kpt. Nálepky, 160 m2 (ID: 1850058)

Kpt. Nálepky, Frýdek-Místek - Frýdek

8 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 887 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Frýdku-Místku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný a prostorný rodinný dům o dispozici 5+1, který se nachází v žádané části Frýdku na ulici Kpt. Nálepky se zastavěnou plochou 132 m2, na pozemcích o celkové výměře cca 1350 m2. Velká zahrada s vlastní studnou nabízí dostatek soukromí a místa pro relaxaci či zahradničení. Před domem se nachází zpevněná plocha pro parkování vozidel. Veškerá potřebná občanská vybavenost je v dosahu. Můžete si užít výhody městského života a zároveň si uchovat klid a pohodu venkova.
Zděný dům byl nově postaven před deseti lety z kvalitních materiálů. Podlahy, okna i dveře jsou dřevěné, nábytek je vyroben na míru. Nemovitost je vytápěna plynovým kotlem v kombinaci s podlahovým topením.
Přízemí domu nabízí prostornou kuchyň s obývacím pokojem, pracovnu, technickou místnost, komoru, koupelnu se sprchovým koutem a chodbu se vstupem na terasu.
V patře domu se nachází chodba, dva velké dětské pokoje, ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Nachází se zde také velké množství úložného prostoru v podobě vestavných skříní.
Dispozice celého domu nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu.
Rádi se s vámi sejdeme osobně a poskytneme vám více informací. Financování zajistíme zdarma s pomocí našeho hypotečního specialisty, který má mnohaleté zkušenosti v oboru a poskytne vám nejvýhodnější podmínky na trhu.

Parametry domu

Cena
8 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Kpt. Nálepky, Frýdek-Místek - Frýdek
ID
1013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1350 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KURKO reality

náměstí Svobody 29, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Michaela Klechová

Michaela Klechová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti