Prodej bytu 2+1, Karviná, Žižkova, 41 m2

Žižkova, Karviná - Hranice

1 270 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 052 Kč /za měsíc

(+ převodní poplatek 7.000,-Kč, + úschova financí 4.235,-Kč)

Exkluzivní partneři v Karviné

Informace k bytu

Hledáte byt s prostornou lodžií a balkonem?

Nabízíme Vám ke koupi družstevní byt o velikosti 2+1+lodžie+balkon/51 m2 na ul. Žižkova v Karviné - Hranicích. Byt se nachází ve 12. podlaží panelového domu s výtahy, který prošel revitalizací. Dům se nachází v energetické třídě C - úsporná.

Byt prošel před pár lety opravami, při kterých se vyzdilo bytové jádro, které bylo obloženo keramickým obkladem, v jádře nová elektroinstalace vedena v mědi, koupelna je spojena s toaletou, na zemi položená dlažba, plovoucí podlahy a pvc.

Byt má jeden samostatný pokoj a druhý pokoj je obývací, který navazuje na kuchyň. Tady Vám vzniká možnost otevřít tento prostor a mít tak 2+KK. Na víc máte z obývacího pokoje výstup na prostornou lodžií s orientací na východní stranu a z kuchyně druhý výstup na menší balkon s orientací na jižní stranu.

Měsíční náklady pro 2 os činí 5.617,-Kč i s fondem oprav, který je 1.281,-Kč a i s dlouhodobým šetřením ve výši 841,-Kč.

Lokalita pro pohodové bydlení je velmi důležitá a tady odtud máte vše po ruce - Kaufland, lékárnu, školku, školu, polikliniku, autobusové zastávky, parkoviště.

Pro domluvení prohlídky či poskytnutí více informací mi prosím volejte či piště. S úvěrováním Vám rád poradí náš nezávislý úvěrový poradce s praxí od roku 2006 pan Ing. Aleš Bogocz.

Parametry bytu

Cena
1 270 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ převodní poplatek 7.000,-Kč, + úschova financí 4.235,-Kč
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Žižkova, Karviná - Hranice
ID
202413770
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
51 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
41 m2
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Karviné?

Podobné nemovitosti