Prodej chalupy, Mnichov, 107 m2 (ID: 1849496)

Mnichov

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mnichově

Informace k domu

Hledáte místo pro odpočinek po náročném pracovním vytížení?
Realdomus vám ve výhradním zastoupení majitelů zprostředkuje jedinečnou nemovitost - dřevostavbu ze sibiřského cedru - nacházející se v panenské přírodě jižních Čech a přitom výborném napojení na dálnici D3 do Prahy či Českých Budějovic.

Dřevostavba s velkorysým pozemkem přes 1000m2 se nachází v obci Mnichov u Strakonic a skýtá jedinečné výhledy na vrcholky Šumavy i Blanského lesa.


Stavba z kvalitního sibiřského cedru poskytuje nejen estetickou hodnotu, ale i dlouhodobou životnost a odolnost. Interiér je vybaven převážně přírodními materiály jako je dřevo, kámen, sklo nebo kov.

Dispozice:
Ústřední místností je prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a velkými prosklenými okny, které propojují interiér s exteriérem. Na něj navazuje prakticky řešený kuchyňský kout, který je situován tak, aby nerušil pohodu v jídelně či obývacím pokoji. Útulná ložnice je situovaná na severní stranu a hned vedle ní je nevšední koupelna, ve které je umístěna dřevěná vana a umyvadlo, které dodávají koupelně příjemný rustikální šarm.
Zvláštností domu je výtah, který je velkou výhodou pro ty, kdo se nemohou pohybovat po schodech, a který vás vyveze do podkroví. Zde se nachází ještě jeden pokoj, který může být využit jako dětský či hostinský.

Vytápění:
Dům je vytápěn elektřinou - pro dokonalý komfort je zde podlahové topení - a v obývacím prostoru se nachází krbová kamna na dřevo.
Je zde také klimatizace pro příjemný chládek v horkých letních dnech.

Venkovní prostor:
Na jižní stranu je situovaná krytá terasa pro posezení a relaxaci, krytý bazén pro osvěžení v horkých letních dnech, zahradní domek pro další úložný prostor. Zahrada je kompletně upravená a je téměř bezúdržbová.
Dům je ze všech stran oplocen, z příjezdové strany je plot kovaný včetně elektrické brány pro vjezd na pozemek. Vstup do domu je propojen s krytým stáním pro auto, což je praktické.

Lokalita:
Dům se nachází na okraji obce Mnichov, pouhých 7km od Strakonic, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost.
Strakonice jsou odsud dostupné nejen autem, ale také autobusem.
Dům je také nedaleko nájezdu na dálnici D3 vedoucí do Prahy či Českých Budějovic, a tak může být i snadno dostupným rekreačním objektem.

Tato unikátní dřevostavba je určena zejména pro ty, kteří hledají kombinaci klidu, komfortu a spojení s přírodou. Doporučuji atmosféru tohoto domu poznat osobně, a proto neváhejte kontaktovat makléřku této nemovitosti pro osobní prohlídku nebo bližší informace.

Nechte se unést krásou přírody a luxusem tohoto exkluzivního domu!

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Mnichov
ID
1549
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
96 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
120 m2
Podlahová plocha
107 m2
Plocha nemovitosti
1045 m2
Plocha zahrady
900 m2
Ukazatel energetické náročnosti
20.3 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt, Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Ing. Ivana Štěpková

Ing. Ivana Štěpková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Mnichově (okr. Strakonice)?

Podobné nemovitosti