Pronájem bytu 5+kk, Praha - Holešovice, Varhulíkové, 140 m2

Varhulíkové, Praha 7 - Holešovice

69 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolte mi nabídnout Vám k pronájmu mezonetový střešní byt o dispozici 5kk se třemi koupelnami a dvěma terasami v oblíbeném rezidenčním projektu Riverloft v Praze Holešovicích.
V prvním patře bytu se nachází obývací pokoj s kuchyňskou linkou a ostrůvkem, z něhož je vstup na terasu s úžasnými výhledy.
Z obývací zóny je vstup do ložnice s vlastní koupelnou a separátním vstupem na terasu.
Z chodby je vstup do wc pro hosty a technické místnosti a schodištěm se dostanete do druhého patra, kde se nachází 2 ložnice, pro které je k dispozici koupelna a dále hlavní ložnice se vstupem na druhou terasu a vlastní koupelnou.
Byt je vybavem klimatizací, patří k němu sklep a parkovací stání v podzemním prostoru projektu.
Volný ihned.
Nájemné 69.000 Kč/měsíc + zálohy na služby, elektřina se přepisuje na nájemníka. Depozit ve výši 2 měsíčních nájmů. K prohlídkám volný od 18.3.2024.
Hledáte li prostorný byt s velkými terasami, nádherným výhledem a v žádané lokalitě Holešovic, neváhejte mne kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
69 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
7. 3. 2024
Adresa
Varhulíkové, Praha 7 - Holešovice
ID
N00154
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
140 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tereza Gažarová

Tereza Gažarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 5+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti