Prodej chaty, Příbram, Hatě, 30 m2

Hatě, Příbram - Příbram III

2 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 246 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi rekreační chatu se zahrádkou na okraji města Příbram, v zahrádkářské a chatové osadě Hatě – Příbram III.
Jedná se o částečně podsklepenou, dřevěnou chatu s kamennými základy, se zastavěnou plochou 18 m2. Přízemí chatky tvoří obytná místnost s kuchyňkou, v patře se nachází prostor pro spaní. Sklepní prostor je přístupný z venku. Do chatky je zavedena elektřina, na pozemek je přivedena pouze užitková voda z městské vodovodní sítě, dále je možné využít vodu z vlastní studny na pozemku. Kanalizace není řešena, v zadní části pozemku se nachází suché WC.
Chatka prošla v roce 2021 rekonstrukcí, v rámci které byla udělána nová střecha, uvnitř chaty byla položena nová dřevěná podlaha a instalována krbová kamna vč. nového komína, dále byla ke vstupu do chaty přistavena zastřešená terasa sloužící k příjemnému posezení.
K chatce přináleží oplocená, udržovaná zahrada o výměře 400 m2, osázená okrasnými rostlinami a dřevinami. V zadní části zahrádky stojí nový dřevěný zahradní domek sloužící k uskladnění nářadí.
K pozemku vede příjezdová cesta – součástí nabídky je i koupě podílu na této cestě.
Nemovitost svou polohou zajištuje dostatek soukromí k zahradničení, relaxaci i odpočinku, to vše nedaleko centra města Příbram.



Toto reklamní a obchodní sdělení má pouze informativní charakter a není návrhem na uzavření smlouvy.

Parametry domu

Cena
2 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Hatě, Příbram - Příbram III
ID
957
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
418 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Ivana Doubková

Ivana Doubková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Příbrami?

Podobné nemovitosti