Prodej rodinného domu, Šenov, 180 m2 (ID: 1845725)

Šenov

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šenově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novostavbu pasivního rodinného domu o dispozicí 5+kk postavenou v moderním a nadstandardním stylu, který lze využit i jako dvougenerační se dvěma samostatnými bytovými jednotkami o velikostech 3+kk a 2+kk.
Každá z těchto jednotek má vlastní vstup se zádveřím, svou koupelnu, WC a přípravu pro montáž kuchyňské linky. Menší jednotku lze využít pro kancelář nebo prostor pro podnikání. U domu je terasa, na kterou se vstupuje z prostorného obývacího pokoje.
V domě jsou v 2 koupelny, z nichž jedna je s vanou, sprchovým koutem, se dvěma umyvadly a toaletou. Druhá koupelna je se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. U vstupu do domu je pak samostatné WC.
Na podlaze je položena keramická dlažba v obývacím pokoji, kuchyňské části, v zádveří, koupelně a technické místnosti a WC. V pokojích je vinylová podlaha.
V domě je el. zabezpečení s přípravou na kamerový systém, smart domácnost a FVE. V obývací části je rovněž příprava pro umístění krbu. V kuchyňské části je příprava pro středový pult, kde lze zapojit jak troubu, tak varnou desku.
Vytápění je podlahové s elektrickými kabely, ohřev vody je elektrickým bojlerem, dům je napojen na vodovod a kanalizaci.

Vzhledem k tomu, že dům je postaven jako pasivní, náklady na provoz domu jsou nízké.
Celková výměra pozemku je 1323 m2 na němž je kolem domu položena dlažba a před domem je vytvořeno parkovací stání pro 2 vozidla.
Kolaudace proběhla v roce 2022.

V blízkém okolí je autobusová zastávka, škola, školka, potraviny, pošta. Dopravní dostupnost do okolních měst je 5 min do centra Havířova, 15 minut do centra Ostravy a 15 minut do Frýdku-Místku.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat a tento netradičně postavený a zajímavý rodinný dům Vám rádi ukážeme a provedeme Vás po něm.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Šenov
ID
03239
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1323 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
95 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Kamil Hrabec

Kamil Hrabec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šenově?

Podobné nemovitosti