Prodej vily, Sudoměřice u Tábora, 1200 m2

Sudoměřice u Tábora

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Exkluzivní partneři v Sudoměřicích u Tábora

Informace k domu

Prodej výjimečného venkovského sídla na břehu rybníka v klidné obci poblíž krásné přírody České Sibiře. Objekt vznikl rozsáhlou a nákladnou rekonstrukcí původní stavby – historické budovy, jejíž vznik se datuje až do konce 14. století a která v minulosti sloužila jako mejtovna – místo pro vybírání mýtného, zájezdní hostinec i honosný zámeček pro každodenní bydlení. Dávná historie dýchá z původních masivních zdí i kleneb, které byly během rekonstrukce v maximální míře zachovány a v interiérech jsou často přiznané, novější je pak vidět na renesanční rekonstrukci a barokních prvcích. Moderní technologie jako je klimatizace, podlahové topení vytápěné tepelnými čerpadly nebo elektricky ovládané prvky na pergole zajišťují naprosté pohodlí a komfort odpovídající současným standardům.

V hlavní budově se nachází rozsáhlý obytný prostor pro majitele domu, hostovský apartmán s vlastním venkovním vstupem přístupný i přes zimní zahradu a prostorná garáž se třemi garážovými vraty, která pojme až 4 automobily. V případě potřeby jsou pak k dispozici i rozlehlé podkrovní prostory o celkové rozloze 267 m2. Dominantou obytného prostoru je ohromný a prosvětlený obývací pokoj s jedinečnou historickou atmosférou vytvářenou historickými klenbami, okny zasazenými do masivních zdí a krbem. Na ten navazuje prostorná kuchyně s jídelním koutem, kde jsou na klenbách pro změnu přiznané původní cihly a celá místnost tak působí útulně a domácky. Praktická je i prostorná spižírna se stálou teplotou přístupná z obou stran – je po ruce jak z kuchyně, tak z hlavního venkovního vchodu. Pro větší sešlosti je pak určena velká jídelna s dřevěným barem a navazující skladovou místností. Samozřejmostí je pak odpovídající zázemí – koupelna, chodba s dostatkem úložných prostor, úklidová místnost s prádelnou a hostovská toaleta. Trochu tajemné je pak původní sklepení, přestavěné na vinný sklípek i se zázemím – malou kuchyňkou a toaletou. Hostovský byt v přízemí má vlastní kuchyni spojenou s obývacím pokojem, ložnici, koupelnu a dvě toalety.

Srdcem druhého patra, do kterého se dostanete po masivních dřevěných schodech je bezpochyby velkorysé, plně klimatizované manželské apartmá: to má vlastní šatnu, krásnou ložnici se vstupem na balkon, ze které je možné kochat se výhledem na přiléhající rybník, a en-suite koupelnu, ve které je sprchový kout i vana. Všude jsou okna s výhledem, díky kterým je v každé části apartmá záplava přirozeného světla. Dispozici patra pak doplňují tři samostatné ložnice, koupelna, samostatná toaleta a v neposlední řadě pak stylová pracovna s krbem, ve které jsou, stejně jako v manželském apartmá, přiznané masivní trámy zdůrazňující historii nemovitosti. Nad druhým patrem je v současnosti nevyužívané podkroví, kde je možné vybudovat další ložnice nebo samostatný apartmán.

Pro trávení času venku je určená pergola s elektricky ovládaným stíněním, která díky výhledu na klidnou hladinu rybníka přímo vybízí k příjemným chvílím u grilu až do pozdního večera, zimní..

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
3. 3. 2024
Adresa
Sudoměřice u Tábora
ID
0806
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
1200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jiří Kalous

Jiří Kalous

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Sudoměřicích u Tábora?

Podobné nemovitosti