Prodej domu na klíč, Troubelice, 122 m2 (ID: 1842157)

Troubelice

6 187 460 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 488 Kč /za měsíc

(Cena domu ve standardu QHOUSE s připojením na inženýrské sítě vč. pozemku)

Exkluzivní partneři v Troubelicích

Informace k domu

V krásné nové lokalitě Za Štoksovým, v obci Troubelice, Vám nabízíme možnost výstavby rodinného domu včetně pozemku s velkou zahradou a možností dispozičních změn interiéru nebo výběru jiného domu z naší nabídky popřípadě individuálního návrhu.

Aktuální návrh vnitřního uspořádání splní očekávání i náročných zákazníků, hledajících pěkné, moderní bydlení s dostatkem prostoru, který lze dispozičně upravit dle jejich požadavků. typový dům Barcelona nabízí velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyňská linka není v ceně) o užitné ploše 37,4 m2, dále pak 4 pokoje s o velikosti 13 - 18 m2 s východem na do zahrady v rámci francouzských oken v rozměru 2,2x2,2 metry, Hlavní ložnici doplňuje vlastní šatna, v domě dále naleznete prostornou koupelnu s vanou a možností sprchového koutu a dvojumyvadlem, technickou místnost, samostatnou toaletou. Výběr podoby designu interiérů je čistě na nových majitelích domu.

Umístění domů na pozemcích bylo navrženo po zkušenostech a požadavcích územního plánu pro tuto lokalitu tak, že nabízí co největší soukromí a plochu pro využití zahrady, kde lze vybudovat letní terasu s možností dostavby zastřešení nebo zahradní domek.

Uvedená cena 3 887 460 Kč je za hotový dům na klíč dle standardu Quality house s.r.o. včetně připojení na inženýrské sítě.

Cena pozemku o velikosti 1399 m2, parcelní číslo 1249/197 je 2 300 000 Kč.

Celková cena: 6 187 460 Kč

Parametry domu

Cena
6 187 460 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena domu ve standardu QHOUSE s připojením na inženýrské sítě vč. pozemku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Troubelice
ID
Troubelice I.
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1399 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal Kratochvil

Michal Kratochvil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Troubelicích?

Podobné nemovitosti