Prodej rodinného domu, Lipoltice - Pelechov, 109 m2

Lipoltice, Pelechov

4 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 637 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Lipolticích

Informace k domu

Prodej nemovitosti. Rodinný dům 4+kk se nachází na rozlehlém, rovinatém pozemku o rozloze 3.530 m2, situovaném v klidné části Pelechov, patřící do obce Lipoltice, okres Pardubice. Nemovitost leží na okraji obce a je snadno dostupná po asfaltové komunikaci, což představuje ideální spojení klidného venkovského života s dobrou dopravní dostupností.

Pozemek je kompletně oplocený, nabízí rovný terén s vysokým potenciálem pro další využití, včetně již existujících stromů, keřů a vinné révy. Dále na pozemku naleznete studniční vrt, septik a zastřešené sezení, které poskytuje příjemné místo pro relaxaci.

Dům je energeticky zařazen do třídy B, což zajišťuje nízké provozní náklady. Vyznačuje se nově zateplenou fasádou a francouzskými dveřmi, které vedou přímo do zahrady. Interiér domu je stavebně upraven, což novým majitelům umožňuje se jen nastěhovat. Úprava/ rekonstrukce domu se týká elektrických rozvodů, stropních podhledů, nová koupelna, nové podlahy, výměna oken a francouzských dveří.

Nemovitost díky svému rozsáhlému pozemku a možnostem dalšího využití představuje atraktivní nabídku pro ty, kteří hledají prostorný pozemek s potenciálem.

Pelechov je malá, ale půvabná vesnice vzdálená pouze 1 km severozápadně od Lipoltic, která se pyšní klidným venkovským prostředím v blízkosti města Pardubice.

Pro více informací se, prosím, obraťte na našeho realitního makléře. Nabízíme také možnost získání hypotečního úvěru s bezplatným vyřízením.

Parametry domu

Cena
4 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Lipoltice, Pelechov
ID
2804
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
109 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
109 m2
Plocha nemovitosti
3530 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK PRINC

RK PRINC

Hanusova 353/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lipolticích?

Podobné nemovitosti