Prodej rodinného domu, Zlín - Malenovice, Havlíčkova, 219 m2 (ID: 1840094)

Havlíčkova, Zlín, Malenovice

12 470 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 428 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zlíně

Informace k domu

K prodeji Vám nabízíme atraktivní rodinný dům, koncipovaný jako 5+1, s užitnou plochou 219 m2, zahradou se zahradním domkem a garáží ve Zlíně - Malenovicích. Dvoupodlažní dům nabízí moderní bydlení v klidné lokalitě Malenovic, s vlastní garáží i s dvěma parkovacími místy. Na okrasné zahradě najdete prostorné posezení s krbem, relaxovat můžete i ve vinném sklípku (s kapacitou až 1500 lahví), který je vybudován pod zahradním domkem.
V1.NP je obytná část dispozičně rozdělena na chodbu s odkládacími skříněmi, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou s možností umístění pračky a sušičky, technickou místnost, velký pokoj, velký obývací pokoj a kuchyni. Kuchyně je zařízena prostornou kuchyňskou linkou (Sýkora) se všemi moderními spotřebiči: indukční varnou deskou, digestoří, troubou a lednicí s mrazničkou. Benefitem prostorného obývacího pokoje je kvalitní krb a přímý výstup na krytou terasu s posezením.
Ve 2. NP jsou umístěny tři pokoje, z nichž ve dvou jsou zabudovány vestavěné skříně, ze dvou pokojů je také výstup na velké kryté balkony. Komfort bydlení zajišťuje druhá koupelna s prostornou rohovou vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a WC.
Dům, zkolaudovaný v roce 1998, prošel před pěti lety modernizací: nová kuchyňská linka se všemi spotřebiči a podlahové topení v kuchyni, podlahy v obývacím pokoji a kuchyni, kompletně zrekonstruovaná koupelna v 1.NP a nové sprchové kouty. V technické místnosti je umístěn plynový kotel (ústřední topení) a zásobník pro ohřev teplé vody, dům je napojen na všechny inženýrské sítě v obci. Okna v domě jsou plastová, krytinu střechy tvoří tašky Bramac.
Dům se nachází v klidném prostředí a je ideální pro rodinné bydlení. Nedaleko je mateřská i základní škola, k procházkám se můžete vydat do blízkého lesa. V docházkové vzdálenosti jsou dvě dětská hřiště. K nákupům lze využít nedaleký supermarket(( cca 300m) PENAM, do 1 km supermarkety COOP Terno, LIDL, UNI hobby, do 2km OBI a obchodní CENTRO Zlín.
S financováním nemovitosti vám rádi pomůžeme prostřednictvím našeho servisu.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky.

Parametry domu

Cena
12 470 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Havlíčkova, Zlín, Malenovice
ID
697146
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
219 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
132 m2
Podlahová plocha
219 m2
Plocha nemovitosti
312 m2
Plocha zahrady
225 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Anna Zvonková

Anna Zvonková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti