Pronájem bytu 2+kk, Mladá Boleslav, Na Radouči, 42 m2

Na Radouči, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II

13 490 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 2.217 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka)

Exkluzivní partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k bytu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 2+kk, o celkové výměře 42 m², ve 4. nadzemním podlaží domu s bezbariérovým přístupem a výtahem v Mladé Boleslavi. Kuchyňská linka je vybavena základními spotřebiči (lednice, trouba, digestoř, myčka) a je umístěna v obývacím pokoji. V prostoru se dále kromě dvou šatních skříní nachází konferenční stolek a pohovka s křeslem a lavicí. Jídelní část je vytvořena u okna. Ložnice je zařízena postelí a komodou. Koupelna disponuje vanou a pračkou značky Gorenje. Za dělící stěnou je navíc i toaleta. Spoustu úložného prostoru Vám poskytne sklepní kóje, která je součástí pronájmu. Dům splňuje požadavky pro energetickou náročnost třídy D.


Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je po domluvě ihned k nastěhování.


Byt se nachází na hezkém a udržovaném sídlišti s dobrou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. Příznivce sportu jistě potěší, že kousek od domu je hned několik stadionů. Na procházky si můžete zajít do přírodní rezervace Radouč, která je oblíbenou výletní a odpočinkovou lokalitou. Budete-li chtít navštívit další zajímavá místa v okolí, můžete si prohlédnout například zřícenu hradu Michalovice, slavné Škoda Auto Muzeum nebo mnoho dalších památek v Mladé Boleslavi.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 2.217 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Parametry bytu

Cena
13 490 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 2.217 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Na Radouči, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II
ID
2305 1184 2
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 68 lidí

Prodejce

Nela Carsková

Nela Carsková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti