Prodej rodinného domu, Jihlava, Lesní, 450 m2

Lesní, Jihlava, Helenín

11 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 567 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Jihlavě

Informace k domu

Hledáte-li dům, který vám i zajistí příjem, nebo možnost podnikání, mám pro vás skvělou nabídku. Nabízím vám víceúčelový dům v Heleníně, kde funguje hospoda s pizzerií, ubytování a máte zde byt. Tento dům má dlouhou historii a spokojené zákazníky, kteří se zde rádi zastaví.

V prvním podlaží se nachází hospoda s pizzerií, která je vyhlášená svou kvalitou a chutí. Hospoda má uvnitř kapacitu 35 míst a je plně vybavená kuchyní, sklady a technickým zázemím. K hospodě patří i venkovní posezení pro hosty, které ještě zvětší kapacitu, je zde i gril a udírna. Na pozemku o velikosti 1013 m2 se nachází také nově postavená garáž, je zde možnost přístupu na pozemek i ze zadní strany.

V druhém podlaží se nachází tři pokoje pro hosty nebo na ubytování, každý s vlastní koupelnou. Pokoje mají 25 m2 a jsou zařízené v útulném stylu. V tomto podlaží se nachází také byt 2+kk, který má 40 m2 a který se také dá využít na ubytování. Vstup k ubytování je samostatný a nechodí se přes hospodu.

Ve třetím podlaží se nachází byt 4+kk s galerií a se vstupem na půdu. Byt má 130 m2, takže je dostatečně prostorný a útulný. Dům je částečně podsklepený a nabízí dostatek úložného prostoru.

Vytápění je zde řešeno plynovým kotlem s rozvody do radiátorů. Voda a kanalizace je zde obecní. Dům se prodává vybavený, takže můžete ihned začít podnikat.

Dům se nachází v klidné části Helenína u řeky, kde je krásná příroda a možnost cyklistických a pěších výletů. V okolí je také dobře dostupná občanská vybavenost. Dopravní dostupnost je zde také výborná, je zde kousek autobusová zastávka.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám poskytnu více informací a domluvím si s vámi prohlídku. Věřím, že vás nadchne spojit svoje bydlení a podnikání.
Těším se na vás.

Parametry domu

Cena
11 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Lesní, Jihlava, Helenín
ID
OCHELRD
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
450 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
212 m2
Plocha nemovitosti
1013 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Apres reality

Apres reality

28. října 400, 584 01, Ledeč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ondřej Chaloupek

Ondřej Chaloupek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti