Pronájem bytu 3+1, Pardubice, Sladkovského, 70 m2

Sladkovského, Pardubice - Zelené Předměstí

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Máme pro Vás k pronájmu moderní a plně vybavený byt s dvěma balkony v centru Pardubic. Jedná se o 3+1 byt o velikosti 70 m2 ve 4.patře.

Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti domu (restaurace, kavárna, škola, školka, supermarket, fitnesscentrum). V blízkosti je krásný park Tyršovy Sady, který je ideální na procházky. Autobusová zastávka je 2 minuty od domu.

Byt se skládá z kuchyně, třema neprůchozími pokoji, koupelnou s toaletou.Byt je nabízen plně vybaven.

Kuchyň je vybavena plynovým sporákem, elektrickou troubou, lednicí a myčkou. Pokoje jsou vybaveny postelí, stolem, židlemi, skříní, křeslem. V bytě je také televize. Byt je dále vybaven pračkou. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo se zrcadlem a již zmíněná pračka. V koupelně je dlažba, zbytek je plovoucí podlaha. 

Dům i jeho okolí je bezpečný a klidný. Vytápění a teplá voda je zajištěna ústředním dálkovým topením vedeným z Opatovických elektráren.

Nájemné činí 16 000 Kč (v případě pronájmu více osob se nájemné zvyšuje), poplatky za energie 4 000 Kč (služby spojené s užíváním bytu, teplo, voda, elektřina, plyn a internet). 
Vratná kauce činí 20 000 Kč, provize ve výši jednoho nájmu 16 000 Kč.

Majitel preferuje dlouhodobé nájemce. Rádi Vás uvidíme osobně na prohlídce. Pronájem je možný od 1.4.2024.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Sladkovského, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
Pce33
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Martina Chalupníková

Martina Chalupníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti