Prodej chaty, Nový Malín, 50 m2 (ID: 1836413)

Nový Malín

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(kompletní cenová nabídka včetně všech obvyklých poplatků a služeb)

Exkluzivní partneři v Novém Malíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Hledáte ke koupi vhodné místo pro svou rekreaci? Pokud preferujete (potřebujete) rovnou travnatou zahradu o celkové výměře 997 m2, oceníte přístup k potůčku na hranici pozemku, postačí Vám jednoduchá jednopodlažní dřevěná chatka s přístupovou verandou a 1 místností s kuchyňkou, možná Vás tato nabídka u lesa před Hraběšicemi u Šumperka zaujme:

Nabídka je vhodná především pro rodinu s dětmi, popř. se psy, kdy oceníte výše popsané a uspořádání zahrady do písmene "L". Co se přespání uvnitř chatky týče, čtyřčlenná rodina by to měla zvládnout. Ostatně budoucí majitel může stávající chatku rozšířit, přestavět nebo úplně odstranit a postavit zde stavbu zcela novou.

Na pozemku stojí ještě zahradní domek (království pro děti, ideální také pro jejich přepsání) a kůlna na nářadí (na fotce označená jako "Vinotéka") apod., obě stavby jsou dřevěné. Je zde několik ovocných stromů a keřů (třešeň, ořech, jabloň, rybíz....), ohniště a "tajné zákoutí". Zkrátka spousta prostoru pro rekreaci celé rodiny, do kterého můžete libovolně umístit ještě např. bazén, trampolínu a další oblíbené atrakce nejen pro děti.

Všechny objekty jsou napojeny na el., je zde i 380 V, záchod je zde pouze suchý (doporučuji vyměnit za chemický, popř. vybudovat septik), jako zdroj pitné vody slouží nedaleký pramen (asi 5 min. chůze po příjezdové lesní cestě). Je však možné zde po vzoru sousedů vykopat vlastní studnu. U chatky je pak plastová nádoba o objemu 1000 L na zadržování dešťové vody. Pod celou plochou chatky je úložný prostor (tedy cca 25-28 m2). V chatce i zahr. domku jsou kamínka na TP.

Parkování je možné u příjezdové cesty před chatkou, nebo na zahradě. Přiblížit se k tomuto místu můžete vedle auta také autobusem a vlakem (žel. st. Nový Malín). Lesy u Hraběšic mohou nabídnout sezónní nadílku hub a lesních plodů, nedaleká vodní nádrž Krásné pak příjemné posezení v místní autokempové restauraci, projížďku na loďce či šlapadle apod. Chatku pak můžete přijet zkontrolovat i v zimě a při té příležitosti využít služeb oblíbeného ski areálu přímo v Hraběšicích.

Více informací o této nabídce a domluvu osobní prohlídky získáte u makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kompletní cenová nabídka včetně všech obvyklých poplatků a služeb
Aktualizováno
27. 2. 2024
Adresa
Nový Malín
ID
00818
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
28 m2
Plocha nemovitosti
1025 m2
Plocha nebytových prostor
25 m2
Plocha zahrady
997 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Individuální
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Sklep
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Vladimír Valouch

Vladimír Valouch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Novém Malíně?

Podobné nemovitosti