Pronájem bytu 3+kk, Praha - Bubeneč, Pod Kaštany, 143 m2 (ID: 1835390)

Pod Kaštany, Praha 6 - Bubeneč

Rezervováno
40 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 15000 Kč )

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

V lukrativní diplomatické lokalitě Prahy 6 - Bubeneč je situován tento nezařízený byt 3+kk k pronájmu o velikosti 143 m2. Nemovitost je součástí jedinečného projektu Villa Bianca v atraktivní lokalitě s dobrou dostupností do mezinárodních škol, velvyslanectví a mnoha parků, které ocení především rodiny s dětmi.


Tento nezařízený byt lze dovybavit za zvýšené nájemné. Jednotka se nachází ve 4. patře bytového komplexu s výtahem a 24/7 recepcí. Interiér bytu je tvořen vstupní halou, vzdušným obývacím pokojem s plně vybaveným kuchyňským koutem (sklokeramická deska, trouba, lednice, mrazák, sporák, myčka nádobí) včetně jídelního prostoru. Rezidentům se nabízí rovněž 2 prostorné ložnice, 2 designové koupelny, samostatnou toaletu a komoru. Možnost instalace pračky a sušičky. K bytu náleží sklep a parkovacích stání. Možnost pronájmu dalšího parkovacích stání za měsíční poplatek 3 000 Kč/parkovací stání.


Žádaná lokalita plná prvorepublikových vil a zahraničních ambasád s dobrou dopravní dostupností. V okruhu cca 10 minut pěšky najdete stanici metra Hradčanská a zastávky MHD. Autem je to na městský okruh cca 8 minut, na dálnici 15 minut, na letiště Václava Havla 20 minut, do nákupního centra Stromovka 4 minuty a do OC Nový Smíchov 9 minut. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost - lokální obchody, supermarkety, restaurace, bary, lékárny, pošta i úřady. V blízkosti najdete mateřské školy, základní, střední a vysoké školy, včetně mezinárodních škol - International School of Prague, Riverside School, Prague British International school. Pro volnočasové aktivity jsou v okolí sportovní centrum, tenisové kurty, workoutový park a divadlo. Na procházku můžete vyrazit do Královské obory Stromovka, Letenských sadů nebo na Letenskou pláň.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh činí 15 000 Kč.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
40 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 15000 Kč
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Pod Kaštany, Praha 6 - Bubeneč
ID
527766
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
143 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti