Prodej rodinného domu, Uherské Hradiště - Jarošov, 350 m2

Uherské Hradiště, Jarošov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Uherském Hradišti

Informace k domu

Nabízíme na prodej udržovaný rodinný dům s pozemkem 869 m2 v Uherském Hradišti – ul. U Cihelny. Velkorysý prostor rodinného domu nabízí 5 pokojů, 2 kuchyně, 2 koupelny, díky podlahové ploše domu lze upravovat vaše bydlení do různých dispozic.
Topení zabezpečuje novější plynový kotel, možnost napojení kotle na tuhá paliva, krbu atd. Voda obecní + vlastní studna, odpad do kanalizace. V domě probíhala průběžná úprava, rekonstrukce, vše je v dobrém, funkčním stavu. Parkování – garáž s elektrickými garážovými vraty, další možnosti parkování v průjezdu a u domu. Pozemek za domem je tvořen jednak vydlážděným prostorem, zastřešením a také zahradou s pěknými výhledy do okolí. Pokud hledáte domov, který spojuje prostor, pohodlí a skvělou lokalitu, tento rodinný dům v Uherském Hradišti je tou pravou volbou pro vás. Neváhejte a domluvte si prohlídku, abyste na vlastní oči viděli vše, co tento rodinný dům s pěkným pozemkem nabízí.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Uherské Hradiště, Jarošov
ID
695836
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
200 m2
Plocha nemovitosti
869 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AGENTURA ZVONEK

AGENTURA ZVONEK

Josefa Stancla 151, Uherské Hradiště

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Petr Zubíček

Petr Zubíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Uherském Hradišti?

Podobné nemovitosti