Prodej rodinného domu, Tachov, 99 m2

Tachov

6 788 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 350 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Tachově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji novostavbu rodinného domu - bungalovu v Tachově, která bude vybudována v nové obytné lokalitě za sídlištěm Rapotín, kde v současné době probíhá výstavba IS a komunikací. Dům bude umístěný na pozemku o velikosti 596 m2. Zastavěná plocha domu bude 118 m2, užitná plocha 99 m2.
Předmětem prodeje je difúzně uzavřená dřevostavba RD 4+kk (zádveří, chodba, kuchyně, spíž, obývací pokoj, tři ložnice, koupelna s jedním umyvadlem a vanou, samostatné WC a technická místnost) s valbovou střechou s černou krytinou, zastřešeným vstupem a dřevěnou konstrukcí zastřešení terasy. Konstrukční systém dřevostavby bude z masivních šroubovaných dřevěných panelů DEKPANEL. Vytápění domu bude podlahové - elektrické, ohřev vody tepelným čerpadlem. Ve standardu je již rekuperace.
Třída energetické náročnosti budovy bude velmi úsporná - B. Jedná se o tzv. inteligentní dům - chytré ovládání topení, osvětlení, dům bude mít zabezpečení a hlídání spotřeby vody, vše bude možné ovládat přes telefon. Interiérové materiály může budoucí uživatel domu individuálně ovlivnit dle vlastního výběru u dodavatele. V obývacím pokoji bude také vývod na komín pro krbová kamna nebo krb. Objekt bude napojen na vodovod, tlakovou kanalizaci, elektřinu. Cena nezahrnuje oplocení pozemku a kuchyňskou linku. Termín dokončení bude upřesněn s případným zájemcem. S financováním koupě nemovitosti Vám rádi pomohou naši finanční specialisté.

Parametry domu

Cena
6 788 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 2. 2024
Adresa
Tachov
ID
SF7421
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
99 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
118 m2
Podlahová plocha
99 m2
Plocha nemovitosti
478 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Topení
Ústřední elektrické
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Stanislav Frýbl

Stanislav Frýbl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tachově?

Podobné nemovitosti