Prodej rodinného domu, Bořetice, 231 m2

Bořetice

9 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 798 Kč /za měsíc

(informace v RK)

Exkluzivní partneři v Bořeticích

Informace k domu

Rádi byste bydleli v srdci vinařského mikroregionu Modré hory? Ve výhradním zastoupení majitelky nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Bořetice vzdálené jen 12 km od Hustopečí. Díky dálnici D2 dobře dostupné i do 40km vzdáleného Brna.
Jedná se o řadový dům o dispozici 5+1. Celková plocha pozemku činí 579 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří činí 258 m2.
V suterénu domu se nachází garáž s dílnou (35 m2), prádelna, kotelna (elektrický kotel Protherm a elektrický ohřívač vody Dražice 125l z roku 2018) a sklad. Jsou zde 2 zásuvky na 380 V.
V 1. NP vstoupíme ze zádveří do prostorné haly (16m2) a kuchyně (9,5m2) s plně vybavenou kuchyňskou linkou – trouba Fagor, digestoř Koryna, sklokeramická deska AEG, myčka AEG. Oceníte i praktickou spižírnu. Obývací pokoj (26 m2) je orientován do zahrady, ložnice (15 m2) do klidné předzahrádky. Koupelna s vanou a vířivkou má elektricky vytápěnou podlahu, WC je separátně.
V 2. NP se nachází 3 samostatné pokoje, praktická komora (5,8 m2) a koupelna se sprchovým koutem a WC (9 m2). Ložnice s vestavěnými skříněmi (17,3 m2), dětský pokoj (16,2 m2) a pracovna s nábytkem na míru (15,4 m2). Vestavěné skříně na míru se nachází i v prostorné chodbě (11 m2).
Půdní prostor pod střechou se dá využít ke skladování sezónních věcí. Střecha je z pálené tašky TONDACH – Jirčanka, plech směrem do zahrady. Celá střecha je z půdy zateplena skelnou vatou, při rekonstrukci domu bylo provedeno také zateplení pod venkovní fasádou. Díky zateplené fasádě a venkovním roletám je i energeticky přívětivý a zároveň v létě nedochází k přehřívání.
Plyn není do domu zaveden, ulice je ale plynofikovaná a lze se připojit.

Za domem naleznete udržovanou okrasnou zahradu s terasou, jezírkem a praktickým zahradním domem (cca 40 m2), na který pak navazuje klasická vesnická zahrada s ovocnými stromy, vhodná k pěstování ovoce a zeleniny.
Dům je v klidné lokalitě. Ideální pro velkou rodinu, popř. jako investice. Dům by bylo možné relativně jednoduše přestavět na apartmány, případně pronajímat jako prázdninový dům. Nemovitost je k nastěhování na jaře 2025.
Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře nabídky a domluvit si prohlídku.

Parametry domu

Cena
9 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
informace v RK
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Bořetice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
258 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
231 m2
Plocha nemovitosti
579 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Lenka Hemzová

Lenka Hemzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bořeticích (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti