Prodej rodinného domu, Bor - Ostrov, Ostrov, 159 m2

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Boru

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Rád bych Vám nabídl rodinný dům v obci Ostrov u Tachova (cca 6 km od Boru) s dispozicí 5+KK a zahradou. Celková užitná plocha domu přibližně 159 m2 a dům průběžně procházel rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování.
Přízemí domu se skládá ze vstupního zádveří, chodby, dvou pokojů, obývacího pokoj s kuchyní, WC, koupelny, komory, technické místnosti a vstupem do 2.NP. Ve 2.NP se nachází dva prostorné pokoje a otevřený půdní prostor, který lze po rekonstrukci využít k bydlení.
Dům má přidruženou zahradu o rozloze přibližně 1891 m2. Pro vytápění domu jsou využívaná krbová kamna. Voda je řešena z veřejného vodovodu a užitková voda z vlastní studny na pozemku, odpad je sveden do septiku. Dále je součástí prodeje bazén, plechová garáž, zahradní domky, které jsou umístěné na zahradě.
Obec Ostrov se nachází 1,5 km od dálničního přivaděče Exit - Bor - Nová Hospoda a v dojezdové vzdálenosti 6-ti km se nacházejí města Bor. V dojezdové vzdálenosti do 13 minut jsou poté města Tachova a Planá.
Rád bych Vám poskytl další informace o tomto domě při osobní prohlídce. Pokud máte zájem, můžeme Vám pomoci zprostředkovat hypoteční úvěr na nákup tohoto domu.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
ID
SF0324
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
159 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
1028 m2
Podlahová plocha
159 m2
Plocha nemovitosti
160 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Bezbarierový přístup
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Stanislav Frýbl

Stanislav Frýbl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Boru?

Podobné nemovitosti