Prodej ubytování, Křimov, 401 m2

Křimov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Křimově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji bytový dům v obci Křimov, část obce Krásná Lípa, okres Chomutov (5km). Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí s vysokým potenciálem a návratností investice. Dům poskytuje velmi pohodlné bydlení všem nájemníkům. Dům se nachází ve velmi dobrém stavu a je kompletně vybaven, což představuje výhodu pro potenciální investory.

Při vstupu do domu Vás okouzlí rozlehlá terasa s posezením. Vchodovými dveřmi vstoupíte do prostorné, prosvětlené chodby, např.pro zimní zahradu. Moderní kuchyně je spojená s jídelnou a útulným obývacím pokojem. Pokračujeme do chodby, která vede k zadnímu vchodu přes garáž, dílnu a prádelnu nebo se vydáme do dvou samostatných pokojů. V tomto 1.NP je samostatná toaleta a úklidová místnost. Do 2.NP. vedou schody pokryté dlažbou v teplé hnědé barvě. V mezipatře se cesty rozdělují nalevo a napravo kde jsou další pokoje, resp. samostatné bydlení, obývací pokoj, ložnice, dětské pokoje, koupelna, toaleta, úklidová místnost. 2.N.P. má svůj velký balkón se vstupem z obývacího pokoje, s výhledem na rozsáhlé nádvoří před domem a do okolní zalesněné přírody.
Na velký dvůr před domem vjedete autem pohodlně přímo z přilehlé silnice, prostoru pro parkování několika aut je dostatek.

Ve 3.NP jsou další samostatné pokoje, kuchyň, dvě toalety, koupelna, jedna nedokončená koupelna a úklidové místnosti popř. úložné prostory a vstup na půdu.

Celý dům je podsklepen a vytápěn automatickým eko kotlem, kterému je třeba věnovat pozornost 3x za tři dny, nejen díky tomu je dům energeticky méně náročný a to v klasifikaci E dle doložené, platné PENB.

S rozlohou 401m² nabízí tato nemovitost dostatek prostoru pro různé druhy využití. Můžete zde zřídit kancelářské prostory, malou firmu, nebo dokonce rozdělit dům na více samostatných jednotek k pronájmu. Možnost pronájmu je jedním z faktorů, který může oslovit investory, protože to znamená pravidelný příjem z pronájmu a potenciální růst hodnoty nemovitosti v budoucnosti.

Poloha této nemovitosti je také velmi výhodná. Nachází se v klidné části obce s dobrou dostupností veškeré infrastruktury. V blízkosti jsou obchody, restaurace, školy a veřejná doprava, což zajišťuje pohodlné a bezproblémové bydlení pro budoucí nájemníky.

V případě zájmu o prohlídku mne prosím kontaktujte. Prodejní cena je konečná a zahrnuje veškerý právní servis. Financování na míru, Vám rádi zajistíme, neváhejte se na nás obrátit.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Křimov
ID
0032-NP08453
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
401 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lenka Hrušková

Lenka Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Křimově?

Podobné nemovitosti