Prodej rodinného domu, Uničov, Hrdinů, 99 m2 (ID: 1830804)

Hrdinů, Uničov

4 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 733 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Uničově

Informace k domu

Prodej rodinného domu v historické části Uničova
Prodáváme cihlový rodinný dům v průběžné rekonstrukci, situovaný v malebné historické části města Uničov. Dům nabízí ideální kombinaci historického kouzla a moderního pohodlí.

Interiér
V roce 2023 bylo dokončeno přízemí domu o velikosti 2+kk a také nová střecha se střešními plastovými okny ROTO. Přízemí je vybaveno novou elektřinou, plastovými okny a novou izolovanou a zateplenou třívrstvou dubovou podlahou. Stropy jsou zateplené 25 cm. Topení je řešeno krbovými kamny s akumulační nádobou a rozvodem vody do ústředního topení. Kuchyně je vybavena indukční sklokeramickou deskou a myčkou nádobí.

Ještě je nutno dokončit podkrovní část se třemi pokoji a koupelnou. Do podkroví je vyvedena elektřina, voda a odpad. Materiál je v ceně prodeje. Podkroví je možné dokončit ze strany dvora, bez zásahu do přízemí. Vše je připraveno na instalaci FVE.

Exteriér
Zahrada je v původním stavu a poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu. Nachází se zde studna pro užitkovou vodu.

Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají bydlení s historickým šarmem, ale zároveň chtějí mít možnost vytvořit si vlastní prostor podle svých představ. Neváhejte a přijďte se podívat na tento jedinečný dům v Uničově.

Parametry domu

Cena
4 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Hrdinů, Uničov
ID
36702
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
99 m2
Plocha nemovitosti
520 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Zdeněk Havel

Zdeněk Havel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Uničově?

Podobné nemovitosti