Prodej rodinného domu, Dolní Zálezly, Rudé armády, 360 m2 (ID: 1828571)

Rudé armády, Dolní Zálezly

Rezervováno
2 699 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 863 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dolních Zálezlech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nemovitost vhodná k vícegeneračnímu bydlení i jako sídlo stavební firmy s možností ubytování dělníků, kanceláří i skladů stavebního materiálu a strojů.

Dům s velkorysou užitnou plochou 360 m2 se nachází v samém středu obce Dolní Zálezly na rovinatém pozemku o výměře 1046 m2. Má za sebou bohatou historii, kdy sloužil jako penzion s restaurací.

Přízemí domu je aktuálně přizpůsobeno komerčním účelům, kdy se po levé straně nachází dvě místnosti, z nichž jedna soužila jako obchod, po pravé straně potom vstup do menší místnosti, která sloužila jako kadeřnictví, velkého sklepa, prostorné místnosti, která může sloužit jako sklad a sociálního zařízení.

První patro je určeno k bydlení a dispozice odpovídá dvěma samostatným bytovým jednotkám 4+1 a 2+1.

Dům je napojen na veřejný vodovod a elektřinu, disponuje dvěma samostatnými plynovými kotli. Odpad sveden do jímky. Okna jsou v celém domě dřevěná, podlahy částečně dřevěné a částečně betonové. Sedlová část střechy je v dobrém stavu, rovná část vyžaduje kompletní rekonstrukci, stejně jako strop a podlaha v jedné místnosti pod ní. V této neobývané časti došlo vlivem zatíkání vody k propadu stropu v několika místnostech místnosti. Krom tohoto nutného zásahu je dům celkově v technicky zachovalém stavu a při případné rekonstrukci poskytuje díky své rozloze mnoho možností dispozičního řešení.

Na pozemku se dále nachází stodola a bazén. Na pozemek je možno zajet automobily i případnými stroji, které mohou stát také v prostoru před domem, který historicky sloužil jako velká terasa restaurace. K

Kousek od domu je rychlostní silnice, vlakové spojení a přístaviště Dolní Zálezly.

Více informací Vám ráda poskytnu telefonicky.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
2 699 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Rudé armády, Dolní Zálezly
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1046 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Andrea Hlinková

Andrea Hlinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Zálezlech?

Podobné nemovitosti