Pronájem bytu 4+1, Chomutov, Školní, 149 m2 (ID: 1824342)

Školní, Chomutov

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí nájemce)

Exkluzivní partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k pronájmu mezonetový byt s balkonem o dispozici 4+1 v rodinné vile v centru města Chomutov.
Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží a jeho užitná plocha činní 149m2.
V prvním patře bytu se je umístěna prostorná chodba, která je díky designovému prosklení prosvětlena denním světlem z obývacího pokoje, plně zařízená kuchyně s francouzskými okny a vstupem na balkon, prostorný obývací pokoj orientovaný na západ, ložnice se samostatně oddělenou šatnou, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Dále je zde pracovna, ze které se vchází do samostatného pokoje ve druhém patře. Byt je vkusně a stylově vybavený a nový nájemník zde jistě ocení maximální komfort, který tato nemovitost nabízí.

Předností této nemovitosti není jen její unikátní stav, ale také její skvělá poloha. V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost pro každodenní potřeby a na své si přijdou i sportovní nadšenci, v blízkosti bytu je cyklostezka vedoucí do Bezručova údolí a několik sportovišť.

Byt je vytápěn zánovním kondenzačním kotlem, který se zároveň postará o ohřev vody. V bytě je k dispozici samostatná wi-fi, která je vedena optikou.
Celkové náklady na byt činní 20 000,- + poplatky za energie ( které činí 6000 Kč ) + 1x kauce ve výši nájemného + provize RK: 24 200 Kč.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vás nemovitostí provedeme.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí nájemce
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Školní, Chomutov
ID
57290
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
149 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Chomutově?

Podobné nemovitosti