Prodej rodinného domu, Rokycany, K Huti, 66 m2

K Huti, Rokycany - Borek

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Rokycanech – Borku. Jednopatrový zděný dům má dispozici 3+kk s podlahovou plochou 66 m². Na obytnou část navazuje hospodářská část (kotelna, sklad, dílna a přístřešek na auto), přičemž celková zastavěná plocha objektu činí 160 m². Nad celým přízemím je k dispozici otevřená půda s pochozí podlahou.

Dům je určen k rekonstrukci, základní nosné konstrukce jsou v pořádku. Krov je až na pár míst zachovalý, krytina spíše na výměnu. Zdivo smíšené (kámen, cihla, nepálená cihla). Podlahové krytiny dlažba a plovoucí podlahy. Vytápění zajišťují krbová kamna a elektrický přímotop. K dispozici je i plynový kotel s rozvody po domě (v současné době nevyužíváno). Voda z vlastní studny – k dispozici je i městský vodovod v komunikaci před domem, na který je možné se napojit. Odpady jsou svedeny do obecní kanalizace. Přípojka elektřiny 230/400V, přípojka plynu, ohřev vody elektrickým bojlerem.

Původní chalupa pochází zřejmě z doby před 1. světovou válkou a byla postupně v průběhu let upravována. V posledních letech proběhla zejména výměna všech oken za plastová, realizována vestavba koupelny a upravena uliční fasáda.

Celková plocha pozemku činí 1.027 m², přičemž část pozemku (zhruba 500 m²) je značně svažitá a v současné době zarostlá – po zkultivování by mohla být i tato část pozemku minimálně zčásti využitelná.

Na pozemku se dále nalézá samostatná zděná kůlna a klenutý sklípek ve stráni.

Přístup na pozemek je z obecní komunikace. Jedná se klidnou lokalitu blízko centra Rokycan a nájezdu na dálnici D5. Autobusová zastávka zhruba 150 m od domu. V Rokycanech veškerá občanská vybavenost včetně několika supermarketů, škol základních i středních, nemocnice, dále bazén, koupaliště, zimní stadion, obchody, restaurace, mnoho pracovních příležitostí.

Financování hypotékou je možné. V případě zájmu s jejím vyřízením rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
K Huti, Rokycany - Borek
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
66 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1027 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pro-nemovitosti Kraus

Malé náměstí 122, Rokycany, Střed

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

JUDr. Michal Kraus

JUDr. Michal Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rokycanech?

Podobné nemovitosti