Prodej bytu 1+kk, Benešov nad Černou, 17 m2 (ID: 1822559)

Benešov nad Černou

1 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Benešově nad Černou

Informace k bytu

Realitní kancelář 100klíčů nabízí zprostředkování prodeje apartmánu 1+KK v osobním vlastnictví, o výměře 17 m2 v Černém údolí u Benešova nad Černou, v srdci Novohradských hor. Jednotka se nachází v I. nadzemním podlaží dvoupodlažního domu a je bezbariérově přístupná – je zde nájezdová rampa a nový výtah. Součástí budovy je restaurace se zahrádkou.

Apartmán prošel rekonstrukcí, zahrnující vybudování nové kuchyňské linky s lednicí, mikrovlnou troubou a samostatným dvouvařičem. Jsou zde nové podlahy, okna jsou plastová. Koupelnové jádro s umyvadlem, sprchovým koutem a WC je zděné. V areálu je zajištěno parkování.

Dům je vytápěn ústředním topením, (v suterénu je plynová kotelna, za domem jsou zásobníky plynu), ohřev teplé vody je prostřednictvím velkokapacitních bojlerů, napojených na střešní solární systém.

Apartmánový dům původně sloužil jako posádka pohraniční stráže, později byl přebudován na Hotel u Pralesa, nyní jsou apartmány ve vlastnictví soukromých osob. Nyní prochází budova celkovou rekonstrukcí zahrnující izolaci a opravu střechy a novou fasádu. V příštím roce budou rekonstruovány společné prostory. Je zde zajištěn úklid apartmánu, v rámci možného krátkodobého pronájmu.

Velkou předností bytu je lokalita apartmánu, dům je umístěn na polosamotě, v těsné blízkosti hranice s Rakouskem, 3 km je vzdálen Žofínský prales. Vzhledem k umístění areálu v nadmořské výšce 720 m n. m. je zde možnost běžeckého lyžování, 22 km je vzdálen lyžařský areál v Karlstift, 30 km Sandl, do 50 min jízdy autem jsou dostupné další lyžařské areály v Rakousku, stejně tak i Lipno.

Ve vzdálenosti do 4 km najdete dvě krásná přírodní koupaliště, Zlatou Ktiš a Mlýnský rybník. Již zmíněná Národní přírodní rezervace Žofínský prales je nejstarší rezervací nejen u nás, ale i v celé střední Evropě. Jeho území bylo zařazeno do národního seznamu lokalit soustavy Natura 2000 jako součást Evropsky významné lokality Žofínský prales – Pivonické skály.

Okolní nádherná příroda je tady jen pro Vás, i uprostřed sezóny zde najdete klid a pohodu. V okolí se nachází velké množství turistických cest, značených i neznačených, pro pěší i pro cyklisty. Lesy jsou plné hub a lesních plodů.

Parametry bytu

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Benešov nad Černou
ID
230000678
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
17 m2
Lokalita objektu
Polosamota
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Radek Jindřich

Mgr. Radek Jindřich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Benešově nad Černou?

Podobné nemovitosti