Prodej rodinného domu, Krásná Lípa - Krásný Buk, 160 m2

Krásná Lípa, Krásný Buk

6 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 976 Kč /za měsíc

(včetně poplatků a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Krásné Lípě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Jen pár metrů od hranic Národního parku České Švýcarsko a CHKO Labské pískovce, leží malebná chaloupka. V obci Krásný Buk u Krásné Lípy je na prodej celý zrekonstruovaný dům jako z pohádky. Dům se zahradou Vám poskytne neopakovatelný krásný zážitek z tohoto hezkého místa. V přízemí se nachází vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s krbem a moderní kuchyní. V zadní části je koupelna se sprchovým koutem, samostatnou toaletou a úložným prostorem. Součástí domu je garáž, která dnes slouží jako dílnička. V patře jsou další tři obytné místnosti (ložnice, obývací pokoj, dětský pokoj), toaleta a další úložný prostor. Vytápění je řešeno plynovým kondenzačním kotlem a již zmíněným krbem. Domeček má svoji vlastní studnu s pitnou vodou (objekt není napojený na vodovodní řad ani kanalizaci). Odpady jsou řešeny přes novou čističku. Za domem je kůlna na nářadí a dřevo. Na zahradě stojí k letnímu posezení altán s krbem a udírnou. Naproti domu u hlavní silnice je případně autobusová zastávka.

Přes obec podél hlavní Kyjovské ulice vede turistická okružní Köglerova naučná stezka a zasahuje sem Ptačí oblast Labské pískovce. Nedaleko je zřícenina hradu Krásný Buk, který stojí nad pravým břehem říčky Křinice.


Do Krásné Lípy, kde je moderní sportoviště (tenis, sportovní hala, minigolf) nebo místní jezdecký klub pojedete autem jen pár minut. Nebo můžete navštívit místní pivovar Falkenštejn.

Dům se prodává s veškerým vybavením. Pokud vás nabídka zaujala a chcete se na dozvědět více informací zavolejte si o prohlídku. Také vám rádi můžeme nabídnout financování koupě této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
6 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků a právního servisu
Aktualizováno
12. 2. 2024
Adresa
Krásná Lípa, Krásný Buk
ID
537
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
89 m2
Plocha nemovitosti
624 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Doprava
Autobus
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RealitasFIN s.r.o.

RealitasFIN s.r.o.

Masarykova 750/316, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Bc. Daniel Humplík

Bc. Daniel Humplík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krásné Lípě?

Podobné nemovitosti