Prodej rodinného domu, Třebíč, Koželužská, 80 m2

Koželužská, Třebíč

6 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 406 Kč /za měsíc

(cena je uvedena včetně provize pro realitní kancelář)

Exkluzivní partneři v Třebíči

Informace k domu

Hledáte pro sebe a svoji rodinu rodinný dům v Třebíči ? Pojďte se se mnou podívat na řadový rodinný dům v Borovině. K domu patří garáž a zahrádka. Dispozičně je řešen jako 3+kk ve dvou nadzemních podlažích a je tedy vhodný pro menší rodinu. Dům byl v letech 2014 a 2015 renovován dle podmínek a specifikací "Zelená úsporám". Byly zde kompletně vybourány podlahy až do hloubky 1m, následně byl navezen materiál a podlaha se izolovala. Mezi patry se dělal nový strop včetně izolací. Nově se dělala i střecha včetně nových krovů, izolace a parozábran, opět dle specifikací "Zelená úsporám" . Instalovali se nová plastová okna dle specifikací "Zelená úsporám". V celém domě jsou nové rozvody elektřiny, topení, vody a odpadů. Dům je izolován i z venčí , opět podle regulí "Zelená úsporám" .
Nový majitel tak nejenže nemusí řešit žádné renovace a úpravy, ale díky dostatečnému zateplení domu a izolační vrstvě na podlaze , stropech a střeše i ušetří . Navíc je zde i důmyslný způsob vytápění. V technické místnosti domu je umístěna akumulační nádrž s bojlerem, ta zároveň funguje i jako elektrický kotel ( 12/2023 byly vyměněny topné spirály ). Na střeše jsou nainstalovány solární panely pro ohřev vody, které posílají teplou vodu do akumulační nádrže. V obývacím pokoji je krb s výměníkem, který při hoření ohřívá vodu, kterou opět posílá do akumulační nádrže. Se správným používání má systém minimální spotřebu elektrické energie. Díky tomu od jara do podzimu se z největší části o ohřev užitkové vody a topení postará slunce. Ve dnech, kdy je slunečního svitu málo, je možné buď zatopit v krbu, kdy ten opět ohřeje užitkovou vodu i vodu na topení, nebo jednoduše topit elektřinou.
Pojďme se podívat, jak je dům řešen dispozičně. V přízemí je zádveří, samostatné WC, technická místnost, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelní částí. V kuchyni je kuchyňská linka na míru s vestavnými spotřebiči - sklokeramická deska, digestoř, elektrická trouba, myčka.
V patře jsou potom dva pokoje a koupelna s rohovou vanou a WC.
Z koupelny a jednoho pokoje máme vstup na balkón.
V celém domě je položena vinylová podlaha, pouze v koupelně, technické místnosti a na WC je dlažba.
Kouzelnou atmosféru navodí krbová vložka v obývacím pokoji.
V domě budou zůstávat tři vestavné skříně dělány na míru. Zároveň může zůstat i sedací souprava, jídelní stůl, židle, manželská postel s nočními stolky a komoda.
Parkování je zde umožněno před domem, na vlastním pozemku, jsou zde dvě parkovací místa.
K domu patří menší zahrada, zde bude zůstávat bazén, kde můžete trávit čas s rodinou i přáteli. Vzhledem k tomu, že se dům nachází u rybníka, je o zábavu v letním i zimním období postaráno, navíc letní večery s výhledem na klidnou hladinu rybníka Vám budou všichni závidět.
V blízkosti je sportovní hřiště, mateřská škola, zastávka MHD, supermarket.
Zaujala Vás tato nemovitost, tak se na ni se mnou pojďte podívat, dokud je ještě k dispozici. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
6 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena včetně provize pro realitní kancelář
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Koželužská, Třebíč
ID
129300
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
93 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
62 m2
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
151 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Lucie Potančoková

Lucie Potančoková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebíči?

Podobné nemovitosti