Prodej bytu 2+kk, Ježov, 48 m2

Ježov

3 449 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 437 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Ježově

Informace k bytu

Zcela nový byt s balkonem o dispozici 2+KK a výměře 48,07 m2 (z toho balkon 3 m2) s označením Byt č. 05 se nachází v prvním patře bytového domu v Ježově. K bytové jednotce dostanete vyzděnou sklepní kóji o výměře 12,13 m2 a vyhrazené parkovací místo ZDARMA.

K velkým výhodám developerského projektu patří velice kvalitní stavební materiál, který zajišťuje perfektní tepelně izolační vlastnosti bytového domu. Pro hrubou stavbu domu byly použity velice kvalitní české keramické pálené cihly Porotherm 38T Profi tepelněizolační broušená cihla. Pro zvýšení komfortu budoucích obyvatel byly použity plastová okna a dveře s 5 komorovým profilem a izolačním trojsklem. I díky těmto materiálům se dostáváme na výbornou hodnotu PENB: B. Mezi standardy bytu patří např.: vinylová podlaha, wc a koupelna - dlažba, obklad, závěsné WC Geberit, sprchový kout, umyvadlo, příprava pro myčku, interiérové dveře, plastová okna - 3sklo s 5komorovým profilem, či příprava v bytě na připojení k internetu.

Kolaudace je naplánovaná na červen 2024. Byty prodává přímo developer, neplatíte poplatek RK. Bytový dům je situován v Ježově (cca 8 km od Kyjova) přímo v centru obce. Plánované dokončení je směřováno na první polovinu roku 2024. Rezervace bytů je možná již nyní.

Hlavním cílem projektu je nabídnout dostupné bydlení s dobrou dojezdovou vzdáleností do Kyjova (10 minut), Hodonína (cca 30minut) a Brna (do hodiny). V obci Ježov se nachází veškerá občanská vybavenost (Základní škola a mateřská škola Ježov).

Developer nabízí možnost financování části kupní ceny formou splátek až na 20 let s fixací na dva roky 4,4 % při splácení 80% ceny nebo 3,9 % při splácení 60% ceny.

Další informace získáte na adrese https://www.aig-bydleni.cz/.

Parametry bytu

Cena
3 449 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Ježov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
48 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

JUDr. Lenka Chalabalová

JUDr. Lenka Chalabalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Ježově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti