Prodej bytu 2+kk, Strážnice, Grůska, 45 m2

Grůska, Strážnice

3 315 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 798 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Strážnici

Informace k bytu

Vítejte ve Strážnici, pojďte se projít do ulic a uliček města a zjistit, že každý kout má své jedinečné kouzlo, které prostě musíte poznat a my Vám k tomu nabízíme příležitost.
Nabízíme Vám možnost být mezi prvními majiteli bytu v nově vznikajícím bytovém domě ve zmiňovaném městě Strážnice. Jedná se o projekt výstavby pod názvem Rezidence Grůska a Vy tak máte nyní možnost vybrat si jeden z bytů.
Např. byt o velikosti 45,54m2 můžete mít hned v 1.NP. Tento byt vyniká nejen svou plochou a tím nabízejícím prostorem, ale i čistým designem a hlavně budoucími velmi nízkými náklady. Toto vše díky skvěle zvoleným technologiím a snahou vytvořit harmonii s přírodou.
*1.NP
*fotovoltaika
*tepelné čerpadlo
*klimatizace
*rekuperace vzduchu
*vinil,dlažba
Rezidence Grůska je projekt výstavby bytového domu ve městě Strážnice, kde se podařilo spojit elegantní bydlení se špičkovými technologiemi podtržené moderním designem. To vše umožní budoucím majitelům moderní bydlení s kouzelnými provozními náklady.
Na výběr máte z 15ti bytových jednotek a širokou škálu různých variant, ať co se týká dispozic a to 1–3+kk, tak velikosti od 37,16m2– 90,36m2 a i umístění 1–3NP, či podkroví. Bytový dům bude disponovat moderními technologiemi, které budou rajskou hudbou pro Váš rodinný rozpočet. Zdrojem tepla, ohřevu teplé vody a elektřiny bude tepelné čerpadlo a fotovoltaika. Dále v každé bytové jednotce naleznete rekuperaci vzduchu a klimatizaci. Ke každému bytu je možnost využít
i společný sklepní prostor a některé bytové jednotky mají balkón a kryté parkovací stání. Toto vše je již součástí ceny bytu.
Tak neváhejte a mějte možnost prvního výběru a vyberte si tak ten Váš vysněný domov.
Více informací a stav obsazenosti bytů naleznete u makléře.

Parametry bytu

Cena
3 315 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Grůska, Strážnice
ID
2024005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
43 m2
Patro
1. z 4
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lucie Kopřivová

Lucie Kopřivová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Strážnici?

Podobné nemovitosti