Prodej rodinného domu, Tlumačov, Sokolská, 150 m2 (ID: 1805444)

Sokolská, Tlumačov

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Tlumačově

Informace k domu

Mám pro vás v nabídce rodinný dům, který působí jako novostavba, protože zde proběhla kompletní rekonstrukce až na cihlu. V domě je tepelné čerpadlo, podlahové vytápění, moderní kuchyně, nové oplocení, které zajišťuje soukromí a studna.

- celková plocha 210 m2
- užitná plocha 150 m2
- pozemek 414 m2 a zastavěná plocha 141 m2
- terasa na zahradě z velkoformátové dlažby 50/50 o velikosti 60 m2

Domeček, který prošel opravdu kompletní rekonstrukcí hledá nového majitele. Byla dodělána terasa z velkoformátové dlažby, oplechování plotu, podbytí domu včetně svodů a fasáda. Hlavní vstup je řešen otevíracími vraty a nebo se dostanete z boční strany brankou, která vede do zahrady. Hlavními dveřmi vkročíte do místnosti, kde si můžete vytvořit vstupní část. Ze vstupu se dostanete do technické místnosti, koupelny a pak taky do kuchyně s obývákem a jednoho z pokojů/ložnice. Po schodech nahoru můžete poslat svoje ratolesti, které si tam můžou zútulnit své dětské pokoje. Pokud se z jednoho z nich rozhodnete udělat pracovnu nebo hernu, to už je ve Vašich rukou. K domu náleží studna, kterou můžete využít na zavlažování zahrady a nebo cokoli jiného. Na terase je spousta prostoru na to, si pořídit gril a zkolaudovat domeček s přáteli.

Tlumačov, obec, jehož první zmínka se datuje až do 12. století a je na dosah ruky od Zlína. V dosahuje je autobusová a vlaková zastávka, restaurace, potraviny Hruška, mateřská a základní škola, dětská ordinace, pošta, v blízkosti pak máte taky naučnou stezku a nebo přírodní park.

Zaujala Vás tahle nabídka a chtěli byste více informací? Neváhejte a volejte, sdělím Vám jakékoli detaily, které budete potřebovat a domluvíme si osobní prohlídku.

Chtěli byste, abych i Vás zastupoval při prodeji nebo pronájmu?
Stačí mi napsat, jsem tu pro Vás kdekoli a kdykoli.

Rádi Vám pomůžeme i s vyřízením financování na míru v naší sesterské společnosti Explicit Invest, takže můžete mít doslova všechno pod jednou střechou. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce a to případně i formou elektronické aukce.

Těšíme se, jak se potkáme osobně na místě!
Filip Hladiš & Explicit Reality
Marián Zigo & Explicit Invest

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Sokolská, Tlumačov
ID
01616
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
141 m2
Plocha nemovitosti
414 m2
Plocha zahrady
273 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
76.3 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Filip Hladiš

Filip Hladiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tlumačově (okr. Zlín)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti