Prodej výrobních prostor, Česká Lípa, Dubická, 3100 m2

Dubická, Česká Lípa

11 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 329 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Exkluzivní partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Situování objetku do průmyslové zóny s výhodným komunikačním napojením předurčuje budovu pro lehkou výrobu, skladové prostory, kancelářské provozy, ale i možné projekční kanceláře, ateliéry apod.

Skeletová konstrukce 2. a 3. podlaží objektu umožňuje variabilní řešení prostorového uspořádání bez většího omezení stávajícím členěním příčkami. Zachovány musejí být podpěrné sloupy viz fotografie, výtahy a schodiště. První podlaží budovy tvoří zásobovací průjezd, rampy s přístupem k nákladním výtahům, vrátnice, šatny, umývárny, sklady a technické zázemí. Zde je změna dispozice limitovaná i díky masivním stěnám některých částí.

Celkový stav budovy odpovídá jejímu stáří a delší době, kdy nebyla využíváná. Budova tedy vyžaduje kompletní rekonstrukci - opravu střechy, výtahů, elektroinstalací, rozvodů vody, vzduchotechniky. Ústřední topení bylo odpojeno od původního teplovodu ze sousední budovy, je tedy nutné vybudovat vlastní kotelnu. Napojení na veřejné sítě zajišťují funkční přípojky vody, kanalizace, plynu a elektřiny, vlastní rozvody jsou však k rekonstrukci. V budově jsou tři nákladní výtahy, které jsou momentálně nefunkční.

Základem průmyslového objektu o rozměrech 39 m x 32 m a výšce 12 m je železobetonový skelet MS 71 s moduly 6 m x 6 m, doplněný obvodovým pláštěm a vnitřními příčkami z plynosilikátových tvárnic. Nosnost podlah je max. 650 kg/m2. Plochá střecha z lehčených panelů s vnitřním dešťovým svodem je opatřena živičnou svařenou krytinou (nutná oprava). Okna jsou zdvojená, ocelová. Zateplení stavby je ve standardu doby vybudování (1990). Dopravní napojení pro zásobování je umožněno samostatným příjezdem z ulice Tovární, zatímco přístup personálu a případných klientů zprostředkovává souběžná ulice Dubická.

Užitná plocha - 1. np - 820 m2, 2. np. - 1120 m2, 3. np - 1160 m2 celkem 3 100 m2

Pozemky - celkem 3 136 m2 - stavební parc.č. 4944/12 s objektem - 1234 m2, okolní pozemek - par.č. 4944/29 - 1 929 m2

Parametry nemovitosti

Cena
11 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Dubická, Česká Lípa
ID
204354
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
3100 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bacíková Radka, Ing.

Bacíková Radka, Ing.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v České Lípě?

Podobné nemovitosti