Prodej vícegeneračního domu, Planá, 350 m2

Planá

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Představujeme ojedinělou nabídku prodeje venkovského domu z r. 1927, který je ukryt na východním okraji osady Dolní Sedliště. U domu cesta končí, dál vedou pouze lesní cesty a pěšiny postupně se svažující k údolí řeky Mže. Sousední rybník, ve kterém se obvykle zrcadlí průčelí domu, je na zimu vypuštěný. Zděný přízemní cihlový dům na kamenné podezdívce má pravidelný obdélníkový půdorys a zastavěnou plochu cca 115 m2. Podkroví je kryté sedlovou střechou. Dům je celý podsklepený a díky svažitosti terénu jsou i v suterénu okna a lze do něj vstoupit přímo ze zahrady. Nachází se zde velká kuchyně, kde se zpracovávaly zemědělské produkty, sklad a toaleta, v části suterénu jsou chlévy. V přízemí je chodba se schodištěm, kuchyně, obývací pokoj, 2 menší pokojíky a zrekonstruovaná koupelna s toaletou. V podkroví je 1 pokoj a po stranách krásné půdní prostory, v jednom z nich je schodiště na půdu. Naproti domu je na západní straně prostorný seník a kolny (73 m2), na které navazuje stodola (94 m2). Na jižní straně je zahrada o výměře 458 m2, poslední léta už neudržovaná s přestárlými stromy. Do domu je přivedena elektřina 230 i 400 V a obecní voda, kanalizace je do jímky. Jednotlivé místnosti jsou vytápěné kamny na tuhá paliva, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Dům jistě vyžaduje nemalou investici do výměny rozvodů vody a elektřiny, podlah, opravu střešní krytiny, omítek apod., na druhou stranu je zde zachována řada původních prvků vchodové i interiérové dveře, některá okna, dlažba, prkenné podlahy atd.
Osada Dolní Sedliště patří do katastru sousední obce Vysoké Sedliště, nejbližší město Planá u Mariánských Lázní je vzdálené 5 km. Okolní zvlněná zalesněná krajina a přilehlý rybník umocňují krásu tohoto romantického zákoutí, takže je dům vhodný nejen k bydlení, ale i rekreaci. PENB G (zatím nedodáno)

Parametry domu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 3. 2024
Adresa
Planá
ID
2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
350 m2
Plocha nemovitosti
968 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Hana  Kubincová

Hana Kubincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Plané (okr. Tachov)?

Podobné nemovitosti