Prodej chaty, Bdeněves, 35 m2

Bdeněves

1 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 195 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bdeněvsi

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme prodej starší, ale dobře udržované chaty na pravém břehu řeky Mže v katastru obce Bdeněves. Chata je výborně dosažitelná v kterémkoli ročním období, vede k ní udržovaná cesta z Bdeněvsi (asi 1 km), vzdálenost z Plzně - Skvrňan je 10 km. Z chaty je výhled na řeku vzdálenou necelých 40 metrů, přesto díky mírně vyvýšenému místu nebyla nikdy postižena povodní. Zadní stěna chaty je zděná, jinak je chata dřevěná, zčásti podsklepená, vede k ní několik schodů. Zastavěná plocha je 35 m2. Na verandu navazuje obytná místnost s kamny, kuchyňka a oddělená místnost s chemickým WC. Do chaty je zavedena elektřina 230 i 400 V. Pitnou vodu je možno odebírat z asi 100 m vzdálené společné studny.
Jedná se o ojedinělou nabídku - chata je na vlastním pozemku (169 m2), je celoročně dobře přístupná po udržované cestě, stojí pár metrů od břehu řeky - přesto jí nehrozí záplavy. Kousek od chaty je udržovaný palouk (hřiště) se společným posezením, proto je okolí vhodné i pro děti. Parkování je bezproblémové. Koryto řeky je v těchto místech poměrně mělké a směrem k Plzni se klikatí, řeka Mže je rájem pro rybáře. Krásu tohoto údolí umocňují skály a les, začínající pár metrů za chatou, kde je možné realizovat venkovní posezení v naprostém soukromí. Na autobusovou zastávku do Bdeněvsi (trasa Plzeň - Stříbro) dojdete za 20 minut pohodlnou chůzí, nejbližší zastávka vlaku v Kozolupech je necelé 3 km. Chata může být okamžitě k dispozici novému majiteli. Doporučujeme prohlídku! S financováním rádi poradíme.

Parametry domu

Cena
1 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Bdeněves
ID
3
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
35 m2
Plocha nemovitosti
169 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Hana  Kubincová

Hana Kubincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Bdeněvsi?

Podobné nemovitosti