Prodej chaty, Zdětín, 60 m2

Zdětín

1 570 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 482 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Zdětíně

Informace k domu

Pokud hledáte hezké místo k relaxaci, které má zároveň i dobrou dostupnost i dojezdovou vzdálenost od Prostějova, přpadně i Olomouce, rozhodně se podívejte na tuto nabídku chaty, kterou Vám nyní ve výhradním zastoupení majitele nabízím ke koupi.

Chata je montovaná, obložená dřevem okna jsou plastová, na střeše krytina z eternitu. V 1. NP je kuchyňka, obývák a menší místnost, která slouží jako jídelna i spací kout. Zvenku je po kovových schodech přístup do obytného podkroví, kde jsou tři samostatné neprůchozí místnosti (největší z nich slouží jako další obývák s lodžií s krásným výhledem do zahrady, další dva pokojíky pro přespání nebo jako úložní prostory a mají okna s výhledem do lesa za chatou ). V chatě je zavedena elektřina, voda je k dispozici z vlastní studny s čerpadlem, ale není do chaty zavedena. WC je splachovací s jímkou. Topení zajišťují kamna (sporák) na tuhá paliva a el. kamínka. Zast. plocha činí 42 m2, podlahová cca 60 m2. K chatě náleží pozemek o výměře 404 m2, který je z oplocený, je na něm i bazének, venkovní sprcha a kůlna na nářadí a topivo. Výhodou je i příjezdová cesta z obou stran pozemku. Chata se prodává včetně vybavení a nábytku.

Nemovitost se nachází v oblíbené rekreační lokalitě zvané Mokřiny, která leží na okraji obce Zdětín, vzdálené od Prostějova 14 km a od Olomouce 27 km. Jsou zde široké možnosti výletů do okolí (velmi oblíbeným cílem je i Bělecký mlýn, který je vzdálen pouhý 1,2 km) poblíž je i rekreační obec Stražisko s koupalištěm a rybníky (9 km). Obec je dostupná dobře nejen autem, ale i vlakem (žst. zast. 1 km od chaty).

Zaujala vás tato nemovitost? Pak neváhejte , kontaktujte mne pro více info a objednání termínu prohlídky.

Parametry domu

Cena
1 570 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Zdětín
ID
21492
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
442 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
442 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Bc. Jarmila Neubauerová

Bc. Jarmila Neubauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Zdětíně (okr. Prostějov)?

Podobné nemovitosti