Prodej rodinného domu, Nový Jičín, Potoční, 370 m2

Potoční, Nový Jičín - Žilina

10 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 657 Kč /za měsíc

(SLEVA!)

Exkluzivní partneři v Novém Jičíně

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v obci Žilina u Nového Jičína. Dům ještě není dokončen. Jedná se o třípodlažní objekt zakončený sedlovou střechou s taškovou krytinou. Sklep je zděný. Přízemí a podkroví je z dřevěných lepených panelů. Strop mezi přízemím a podkrovím je z dřevěných trámů.
Okna a dveře jsou dřevěná, s izolačními trojskly. Dům se nachází v krásné lokalitě. Přináleží k němu rozsáhlé pozemky o velikosti 11 164 m2, jedna z prodávaných parcel je dle aktuálního územního plánu vedena pro výstavbu rodinného domu (celkem dvě stavební parcely).
Užitná plocha domu je v každém podlaží cca 150 m2 + balkony, sklep má výměru 93 m2 a terasa 41 m2. V 1.NP je k dispozici kuchyně, prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, dvě ložnice, samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem, vanou a další toaletou, vstupní chodba. V 2.NP se nachází dvě nadstandardně velké ložnice (je možné je rozdělit na dva pokoje), dále jedna ložnice se šatnou a prostorná koupelna. Ve sklepě domu je veškeré technické zázemí. Dům je vytápěn tepelným čerpadle vzduch - voda, další alternativou jsou krbová kamna v 1.NP s teplovodními rozvody. Dům má vlastní studnu s pitnou vodou (vrt hluboký 18 m) a odpadní jímku. Parkování je zamýšleno přímo u domu - v zadní části je zastřešené stání pro dva automobily.
Základy objektu jsou betonové. V suterénu je zdivo z cihlových tvarovek, v přízemí a v podkroví jsou stěny tvořeny dřevěnými panely. Strop nad sklepem je betonový, strop nad garáží je betonový, strop mezi přízemím a podkrovím je trámový. Fasáda objektu je tvořena dřevěným obkladem a fasádní omítkou. Podlahová krytina v místnostech je dřevěná plovoucí podlaha. Vstupní dveře jsou dřevěné, stejně jako okna s izolačními trojskly. Střecha domu je z keramických tašek, je zaizolována minerální vatou. Přízemí a podkroví je zaizolována fasádním polystyrenem. Asfaltovou lepenkou je provedena hydroizolace domu.
Žilina se nachází v těsné blízkosti města Nový Jičín. Dojezd autem cca 10 min. Ve městě je veškerá potřebná občanská vybavenost. Vzhledem k venkovské zástavbě, místo nabízí krásný výhled na okolí. Dům je umístěn na jižním svahu. Stejným směrem jsou situovány také ložnice domu.
Bližší informace u našeho realitního makléře.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Doporučujeme prohlídku nemovitosti.


Parametry domu

Cena
10 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
SLEVA!
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Potoční, Nový Jičín - Žilina
ID
170
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
370 m2
Plocha nemovitosti
11164 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Signum Reality

Hoblíkova 507/34, Nový Jičín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 110 lidí

Prodejce

Ing. Markéta Huňková

Ing. Markéta Huňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti