Prodej chalupy, Bělá pod Pradědem, 380 m2

Bělá pod Pradědem

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, + provize RK)

Exkluzivní partneři v Bělé pod Pradědem

Informace k domu

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rekreační chalupu ve velmi atraktivní a vyhledávané lokalitě červenohorského sedla, obci Bělá pod Pradědem. Třípodlažní budova je určena k celkové rekonstrukci a nabízí potenciál pěti apartmánů s vlastním soc. zařízením + společenské a technické zázemí, lyžárna/kolárna.../. Hlavní svislé konstrukce vč. konstrukce střechy jsou v pořádku, střešní krytina z pozinkovaného plechu v dobré kondici.
IS: elektřina 230/400V, zdroj vody z vlastní studny, odkanalizováno do septiku, vytápění ústřední na tuhá paliva.
Celková rozloha pozemku cca1000 m2, zastavěná plocha 380 m2, ostatní plocha 620 m2. Příjezd k objektu po celoročně udržované asfaltové komunikaci, možnost parkování pro cca 10 aut.
Chalupa má, vzhledem k lokaci, parametrům výměr a možnosti celoročního využití, velmi solidní budoucí výnosový/investiční potenciál.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, + provize RK
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Bělá pod Pradědem
ID
00098
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
380 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 100 lidí

Prodejce

Pavel Datinský

Pavel Datinský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Bělé pod Pradědem?

Podobné nemovitosti